Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου, 2025

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Μαρία Καβογιάννη: Απόλαυσε τη φίλη της Ορνέλα Λούτη στη σκηνή

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους θεατές του θεάτρου Εν...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου...

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Εκαναν το φαστ φουντ χλιδάτο… εστιατόριο!

Τρεις έφηβοι δείπνησαν με κεριά στο McDonald’s του Λονδίνου.

Λινά τραπεζομάντιλα, κεριά, καλό κρασί, κολονάτα ποτήρια και «ζεστό» περιβάλλον. Θυμίζει ακριβό εστιατόριο, στο οποίο έχουν τη δυνατότητα να πάνε λίγοι άνθρωποι. Τρεις έφηβοι, που σίγουρα δεν έχουν τα χρήματα για ένα δείπνο σε τέτοιο εστιατόριο, αποφάσισαν να ζήσουν την εμπειρία -κάνοντας παράλληλα πλάκα- σε φαστφουντάδικο. Φέρνοντας από το σπίτι τους τραπεζομάντιλο, μαχαιροπίρουνα και κολονάτα ποτήρια κρασιού, απόλαυσαν την πλάκα που έκαναν μπροστά στους εμβρόντητους υπαλλήλους και λοιπούς πελάτες και φυσικά απαθανάτισαν την εμπειρία τους.

Η ιδέα για ένα «χλιδάτο» δείπνο ήρθε στους 15χρονους Γουίλιαμ Πίτσεϊ, Κάμερον Φορντ και Ανταμ Γουέλαντ ένα βαρετό απόγευμα Παρασκευής. Φόρεσαν λευκά πουκάμισα και γραβάτες, και πήγαν στο McDonald’s στο Κίνγκστον του Λονδίνου. Κάθισαν, έστρωσαν το τραπεζομάντιλο, τοποθέτησαν μαχαιροπίρουνα, ποτήρια κρασιού και άναψαν ρεσό. Και όταν ετοιμάστηκε η παραγγελία τους, άρχισαν να τρώνε με στιλ τα χάμπουργκερ και να ταΐζει ο ένας τον άλλον πατάτες τηγανητές. «Οταν καθίσαμε στο τραπέζι, όλοι κατάλαβαν ότι ήταν κάτι πολύ διασκεδαστικό. Παρατηρούσαμε χαμόγελα, αλλά και περίεργα βλέμματα από πελάτες. Στη συνέχεια ένας υπάλληλος μας είπε ενοχλημένος να φύγουμε, διαφορετικά θα μας απαγόρευαν να πάμε ξανά εκεί. Εμείς όμως δεν κουνηθήκαμε. Το 90% των πελατών και του προσωπικού έδειχνε να το απολαμβάνει και ο διευθυντής είχε σκάσει στα γέλια» αφηγούνται οι τρεις νεαροί. Πάντως λίγο αργότερα το έβαλαν στα πόδια, όταν είδαν να τους πλησιάζει ένας φύλακας. Πρόλαβαν πάντως να πάρουν μαζί τα σερβίτσια και το τραπεζομάντιλό τους. Τα τρία αγόρια ανέφεραν αργότερα στο twitter ότι τους απαγορεύτηκε πλέον η είσοδος, αλλά εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι μετά την αρχική αμηχανία του προσωπικού, τους ζητήθηκε μόνο να δειπνήσουν με υπευθυνότητα.

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

spot_img



ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ζευγάρι Ελλήνων ηθοποιών ανακοίνωσε πως περιμένει δεύτερο παιδί

Ο Λάκης Γαβαλάς ξαναχτυπά: Κάνει την Ερμού πασαρέλα και σκορπίζει τη λάμψη του

Χριστουγεννιάτικο glam powered by ΣΚΡΑΤΣ Στα κόκκινα ντύθηκε η γιορτινή...

Σήλια Κριθαριώτη – Νίκος Τσάκος: Γενέθλια για τον μοναχογιό τους

Πλαισιωμένος από τους γονείς του, Νίκο Τσάκο και Σήλια Κριθαριώτη, και τις καλλονές δίδυμες αδερφές του, Ειρήνη και Ελισάβετ, έσβησε τα κεράκια της κόκκινης τούρτας του o Παναγιώτης Τσάκος.

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος




Μποζουκια Αθηνα