Ταξίδι για την επέτειο στην Πόλη του Φωτός

Βάσω Κολλιδά και Γιάννης Εμμανουηλίδης έχουν ήδη προγραμματίσει να φύγουν για λίγες ημέρες στο Παρίσι.

Είναι έναν χρόνο μαζί και πιο ερωτευμένοι από ποτέ! Η Βάσω Κολλιδά και ο Γιάννης Εμμανουηλίδης γιόρτασαν στις αρχές Σεπτεμβρίου την πρώτη επέτειο της σχέσης τους, με τον επιχειρηματία να ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτη της. Ο Γιάννης θέλησε να της κάνει έκπληξη, οργανώνοντας μοναδικές στιγμές για τους δυο τους στο Παρίσι, τον αγαπημένο προορισμό του μοντέλου. Ομως, οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν προς το παρόν να ζήσουν τον έρωτά τους στην Πόλη του Φωτός, γι’ αυτό και θα ετοιμάσουν τελικά βαλίτσες αρχές Νοεμβρίου. Η Βάσω και ο Γιάννης ήδη συγκατοικούν στο σπίτι του επιχειρηματία στον Αγιο Δημήτριο και πολλοί είναι εκείνοι που ακούν… γαμήλιες καμπάνες, αφού το θεωρούν δεδομένο ότι το όμορφο ζευγάρι θα παντρευτεί, αρκετά σύντομα μάλιστα. Αλλωστε, το μοντέλο έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου στον αγαπημένο της που έχει απαντήσει θετικά! Μέχρι πάντως να αρχίσει τις γαμήλιες προετοιμασίες, η Βάσω δουλεύει πυρετωδώς πάνω στη νέα της κολεξιόν με T-shirt, φορέματα και αξεσουάρ, ενώ στα πλάνα της φέτος βρίσκεται και η δημιουργία ανδρικής σειράς.

ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Έλενα Παπαρίζου: Τι συμβαίνει με την υγεία της τραγουδίστριας;

Η Έλενα Παπαρίζου αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας που την ανάγκασε να διακόψει τις εμφανίσεις της με τον Τάκη Ζαχαράτο στο NOX.

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...