Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Πέτρος Κόκκαλης: Το οικολογικό όραμά του, η φυγή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,...

«Οι ευρωεκλογές θα δώσουν στον Κόσμο τη δυνατότητα να...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

«Τη φάγανε για το οικόπεδο»!

❱❱ Θρίλερ στα Χανιά με την εξαφάνιση 76χρονης, που αρνιόταν πεισματικά να πουλήσει το μερίδιό τηςΣε θρίλερ με ανατριχιαστικές προεκτάσεις, με φόντο μια ακίνητη περιουσία-φιλέτο τεράστιας αξίας, εξελίσσεται η εξαφάνιση της 76χρονης Ευαγγελίας Λυτινάκη από την Αγία Μαρίνα των Χανίων, η οποία παραμένει άφαντη από το απόγευμα της 9ης Δεκεμβρίου.

Οι τοπικές αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με ιδιαίτερη προσοχή την υπόθεση, καθώς δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία που να λέει ότι η αγνοούμενη εθεάθη σε συγκεκριμένη περιοχή ούτε έχει καταγραφεί η παραμικρή κίνηση σε προσωπικά της δεδομένα, όπως οι τραπεζικοί λογαριασμοί της. Το σενάριο που τη θέλει να έπεσε θύμα αρπαγής από κακοποιούς είναι αδύναμο, καθώς δεν είχε κάτι αξίας μαζί της το βροχερό απόγευμα που επισκέφτηκε τον αδελφό της και στη συνέχεια εξαφανίστηκε.

Η δημοσιογραφική έρευνα φέρνει στο φως ένα παρασκήνιο που δεν μπορεί παρά να αποτελεί σοβαρή παράμετρο στην υπόθεση. Οπως αποκάλυψε η επιτόπια έρευνα της Αγγελικής Νικολούλη για το «Φως στο τούνελ», με την εξαφάνιση της 76χρονης ίσως συνδέεται η άρνησή της να πουλήσει αντί μόλις 400.000 ευρώ το μερίδιό της σε ένα παραθαλάσσιο οικόπεδο με εμπορική αξία άνω των 2.000 ευρώ το τετραγωνικό.

Ο αδελφός της αγνοούμενης κατήγγειλε στη δημοσιογράφο ότι επιχειρηματίας με διασυνδέσεις, που από καιρό εποφθαλμιά το ακίνητο, δεν θα δίσταζε να υπερπηδήσει τα νομικά εμπόδια για να το βάλει στο χέρι. Ενώ τα τρία αδέλφια της είχαν συμφωνήσει στην πώληση, η Ευαγγελία Λυτινάκη, που είχε ενημερωθεί για την αξία του «φιλέτου», είχε αρνηθεί. «Εγώ πιστεύω πως τη “φάγανε” γι’ αυτό το οικόπεδο! Το δικό μου μερίδιο θα το έδινα δωρεά σε ίδρυμα… Βρες μου την Ευαγγελία και δίνω αμοιβή» είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο ο αδελφός της Ευαγγελίας Λυτινάκη.

Η Αγγελική Νικολούλη πήγε στο σπίτι της μίας αδελφής της αγνοούμενης, που βρίσκεται ανάμεσα στον δρόμο και στην παραλία, και διαθέτει κάμερες περιμετρικά.

«Είναι αίμα μου»

«Οσες διαφορές και να ‘χαμε, δεν έχει σημασία. Αδελφή μου είναι, αίμα μου… Οσοι ξέρουν ας μιλήσουν. Πού είναι αυτή η γυναίκα; Ανοιξε η γη και την κατάπιε;» αναρωτήθηκε μιλώντας στη δημοσιογράφο.

Οι αστυνομικοί ερεύνησαν και σημεία στο μαντρί της άλλης αδελφής της, καθώς μεταξύ των πολλών σεναρίων που ακούστηκαν ήταν και ότι εκεί κάποιος θα μπορούσε να κρύψει στοιχεία. 

«Η Αστυνομία ήρθε εδώ και σκάψανε λάκκους, μέσα στις κοπριές και αλλού. Ολα τα σκάψανε, παντού… Δεν υπήρξε κάτι εδώ γύρω που να μου τραβήξει την προσοχή» ανέφερε χαρακτηριστικά η γυναίκα στην Αγγελική Νικολούλη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...