Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Σάλος! Διοικητής στο Κρατικό Νίκαιας με «μαϊμού» πτυχία

❱❱ Σάλος με τον εκλεκτό του Πολάκη στο Γενικό Κρατικό ΝίκαιαςΝέες καταγγελίες έρχονται στο φως για τη δράση του πρώην διοικητή του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, μετά την αποκάλυψη του πορίσματος του Σώματος Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΔΔ) αναφορικά με τα τέσσερα «μαϊμού» πτυχία του. 

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων, ο Δημήτρης Μπούτος (φωτό), είχε πλαστογραφήσει και την υπογραφή της προϊσταμένης του Τμήματος Ποιότητας σε έγγραφο για την ανάθεση ενός προγράμματος επιμόρφωσης ύψους 19.000 ευρώ σε ιδιωτική εταιρία.

Μάλιστα, η διοικητική υπάλληλος έχει καταθέσει από τον Αύγουστο του 2017 μήνυση σε βάρος του και συμπληρωματική μηνυτήρια αναφορά τον Μάιο του 2018. Οπως αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ, ο πρώην διοικητής ήταν επιλογή του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, όπως και ο διοικητής του Νοσοκομείου Σαντορίνης, πτυχιούχος της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά, που το 2012 διατηρούσε… συνεργείο μοτοσικλετών και βουλκανιζατέρ!

Ο πρώην διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας ανέλαβε καθήκοντα τον Σεπτέμβριο του 2016 και παραιτήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο, παρότι η θητεία του έληγε τον Αύγουστο του 2019, σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΕΔΔ. Σε αυτό το διάστημα, όπως καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ, ο κ. Μπούτος πλαστογράφησε την υπογραφή της προϊσταμένης του Τμήματος Ποιότητας σε εισήγηση για να αναθέσει σε συγκεκριμένη εταιρία το πρόγραμμα επιμόρφωσης των φυλάκων του νοσοκομείου διάρκειας πέντε ημερών με αμοιβή 19.000 ευρώ.

«Η υπόθεση παραπέμφθηκε στην Εισαγγελία από τη συνάδελφο. Γνωστοποιήθηκε, επίσης, στο υπουργείο, στη διοίκηση της ΥΠΕ, στο διοικητικό συμβούλιο της Νίκαιας, οι οποίοι κάλυψαν κατ’ επανάληψη τον διοικητή. Ο τέως διοικητής απειλούσε συνεχώς με πειθαρχική δίωξη την προϊσταμένη, εάν δεν σιωπήσει» αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ΣΕΔΔ, στα τυπικά προσόντα του κ. Μπούτου στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου του υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης εμφανίζονται τέσσερις πλαστοί τίτλοι σπουδών (μεταπτυχιακά, διδακτορικά). Τουλάχιστον έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2018 στον ατομικό υπηρεσιακό φάκελο οι τίτλοι αυτοί δεν έχουν καταχωριστεί, επικαιροποιηθεί και επιβεβαιωθεί.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...