Το τέρμα του Σλοβάκου αναδείχθηκε καλύτερο γκολ της πρεμιέρας.
Ποιος Λιονέλ Μέσι και ποιος Κριστιάνο Ρονάλντο; Ο Βλάντιμιρ Βάις! Το γκολ του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν συζητιέται ακόμη και μάλιστα επιλέχθηκε ως το καλύτερο της 1ης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ από το Eurosport.
«Μπορεί ο αστέρας της Ρεάλ, Ρονάλντο, να πέρασε σαν σταματημένους δύο αμυντικούς προτού πετύχει το τρίτο του προσωπικό τέρμα επί της Γαλατασαράι και ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα Μέσι να σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ ενάντια στον Αγιαξ, αλλά το καλύτερο γκολ ήταν του Βάις. Η ατομική ενέργεια του παίκτη του Ολυμπιακού συνδύασε τη μεγαλοφυΐα με την αλαζονεία, καθώς νίκησε τον πρώτο αμυντικό και ντρίμπλαρε άλλους δύο για να ολοκληρώσει την κούρσα του με ένα συγκλονιστικό τελείωμα. Το γεγονός πως όλοι οι αμυντικοί ήταν Βραζιλιάνοι (Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Τιάγκο Σίλβα) έδωσε στο γκολ περισσότερη λάμψη. Ισως οι αυστηροί κριτές του στη Σλοβακία θα πρέπει να είναι περισσότερο ελαστικοί μαζί του» γράφτηκε μεταξύ άλλων χθες στην αγγλική έκδοση του Eurosport.
Από κει και πέρα, ο Μίτσελ Γκονζάλεθ έχει ρίξει το βάρος στη βελτίωση της αμυντικής λειτουργίας της ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» έχει αρκετά παράπονα από τους παίκτες του στον τομέα αυτό και δεν αποκλείεται στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό την Κυριακή να δώσει φανέλα βασικού στον Γιαταμπαρέ και στον Εντινγκά. Παράλληλα σκέφτεται το ενδεχόμενο χρησιμοποίησης του Αβραάμ Παπαδόπουλου στο Αγρίνιο, καθώς ο αρχηγός των Πειραιωτών φαίνεται πως έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.
Στο μεταξύ, το Ολυμπιακός – Φωκικός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη (25/9) στις 18.00, για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
