Παρασκευή, 19 Δεκεμβρίου, 2025

Η Κατερίνα χτυπά κόκκινο στα social media

Λίγο μετά την κυκλοφορία του «Ακούστε τι μου λέει»...

Ελένη Κοκκίδου: «Σκυλομαμά» σε safe mode

Μια άνω τελεία στα επαγγελματικά της έβαλε η Ελένη...

Χριστούγεννα με εκπλήξεις* από το XMAS Calendar του opaponline.gr

Η Χριστουγεννιάτικη διάθεση μεγαλώνει ακόμα περισσότερο με το XMAS Calendar...

ΟΠΑΠ: Φρέσκια και δυναμική καμπάνια για το Υπεύθυνο Παιχνίδι με Χριστουγεννιάτικη διάθεση

Η προστασία των παικτών και η υπεύθυνη διασκέδαση στο...

Ψάχνει τη λύση στον γρίφο του γκολκίπερ

Το δίλημμα του Δέλλα για την πρεμιέρα της ΑΕΚ με τον Μανδραϊκό

Με μια περίεργη και ασυνήθιστη άσκηση που έκαναν οι τερματοφύλακες στη φετινή προετοιμασία μοιάζουν οι σκέψεις του Τραϊανού Δέλλα αναφορικά με το ποιος θα πάρει γάντια βασικού γκολκίπερ στην πρεμιέρα. Πριν από δύο μήνες στο Πήλιο ο Βούρας με τον Καραγκιολίδη γυμνάζονταν σχεδόν καθημερινά με ειδικό όργανο που έμοιαζε με διελκυστίνδα και έφερνε τον έναν απέναντι στον άλλον ασκώντας πιέσεις με αντίσταση. Κάπως έτσι είναι και η θέση του προπονητή της ΑΕΚ, ο οποίος εν όψει του κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Μανδραϊκό μόνο κατασταλαγμένος δεν δείχνει για το ποιος από τους δύο τερματοφύλακες θα υπερασπιστεί την εστία της ομάδας. Η «μάχη» στον άσο δείχνει να είναι αμφίρροπη αυτήν τη στιγμή. Ο Δέλλας ήταν φανερό στα τελευταία φιλικά πως κατέληγε στην επιλογή του Βούρα. Ομως οι κακές του εμφανίσεις (ιδιαίτερα το τσαφ του στο γκολ ισοφάρισης της Ομόνοιας στο ΟΑΚΑ) ήταν λογικό να προβληματίσουν τον προπονητή. Κι αυτός ο προβληματισμός προκύπτει από τη στάση του «Κολοσσού» στις προπονήσεις των ημερών, όπου δίνει τη μια φορά το φανελάκι του βασικού στον έναν και την άλλη στον άλλον. Ισως σήμερα πάντως, αν δοκιμάσει να κάνει εσωτερικό διπλό στην προπόνηση, να διαφανεί η τελική του επιλογή. Ομως, εκείνος που θα επικρατήσει εν όψει Μανδραϊκού δεν σημαίνει απαραιτήτως πως θα πάρει και την εμφάνιση του βασικού στο σπίτι του.

Η άσκηση της προετοιμασίας με το ειδικό όργανο λογικά θα επαναλαμβάνεται αρκετές φορές και μέσα στη διάρκεια της σεζόν στα Σπάτα, οπότε κάθε φορά ο «δυνατότερος» θα «επιβιώνει».

-Με ανακοίνωσή της χθες η ΑΕΚ ενημέρωνε ότι από τις 23/9 έως τις 30/9 θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας και για ανέργους. Η τιμή θα είναι 30 ευρώ και θα αντιστοιχούν στις θύρες 3, 5, 13 και 1-35. Απαραίτητη η προσκόμιση της κάρτας ανεργίας.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΑΖΙΩΤΗΣ

spot_img


ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κατερίνα Λέχου και Καλλιόπη Χάσκα έγιναν άνω κάτω στο πάρτι του Νίκου Ψαρρά

Μπορεί στη θρυλική «Μάγισσα» του ΑΝΤ1 να ένωσαν τις...

Νέες μπίζνες στη Σκιάθο για Ντάνο

Για τη μετακόμισή τους στη Σκιάθο και το μαγαζί...

Ο Έλληνας τραγουδιστής που «σαρώνει» τα βραβεία στο εξωτερικό!

Ο Ιορδάνης Αγαπητός, τα τελευταία δέκα χρόνια, έπειτα από πλήθος σπουδαίων συνεργασιών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Βράβευση για την Παλιοσπύρου και τη γιατρό της Μαρία Καλοφώνου

Eνα βραβείο που της δίνει δύναμη για να συνεχίσει...

Το πάρτι που οργάνωσε η Αννα Βίσση για τα γενέθλια της αδελφής της

Γενέθλια, ντουέτα και γλεντοκόπι έως τα ξημερώματα. Μια ξεχωριστή...



Μποζουκια Αθηνα