«Τρομοκρατία» καταγγέλλουν οι αγρότες της Λάρισας

❱❱ Πρωτοφανείς για τα χρονικά των κινητοποιήσεών τους χαρακτηρίζουν οι δέκα αγρότες του μπλόκου που έχει στηθεί στη Νίκαια της Λάρισας τις διώξεις για παρακώλυση συγκοινωνιών που τους ασκήθηκαν πριν καλά καλά βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους. Μάλιστα, όπως δηλώνουν, αυτή η κίνηση, την οποία χαρακτηρίζουν «μήνυμα τρομοκρατίας», όχι μόνο δεν θα τους σταματήσει, αλλά θα τους οδηγήσει σε κλιμάκωση του αγώνα τους.

«Πρωτοφανές»

«Αυτό που συνέβη ήταν πρωτάκουστο και πρωτοφανές. Δεν έχει ξανασυμβεί σε αυτή τη διαδρομή των 25 ετών που είμαστε σε κινητοποιήσεις» ανέφερε σε δηλώσεις του ο Χρήστος Σιδερόπουλος, μέλος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λαρισαίων Αγροτών και της Επιτροπής Αγώνα στον νομό Λάρισας, και ένας από τους συνδικαλιστές που την Τρίτη έλαβε κλήτευση ώστε την 1η Μαρτίου να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, χωρίς προηγουμένως να έχει απολογηθεί.

Οπως εξηγεί, πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις ακολουθείται μια συγκεκριμένη διαδικασία η οποία είναι αρκετά χρονοβόρα.

Ο κ. Σιδερόπουλος θεωρεί ότι οι διώξεις έχουν έναν σκοπό: «Απλά θέλουνε να στείλουνε ένα μήνυμα τρομοκρατίας, το οποίο δεν θα περάσει». 

Οι αγρότες βρίσκονται στο μπλόκο της Νίκαιας από τη Δευτέρα και, σύμφωνα με την Επιτροπή Αγώνα, τις επόμενες μέρες ο αριθμός τους αναμένεται να αυξηθεί.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ