Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Είμαστε θύματα bullying!

❱❱ Προκαλούν οι «σκληροί» Κρητικοί της Γαλακτοκομικής, που κατηγορούνται για τα άγρια καψώνια στον άτυχο ΒαγγέληΠροκαλούν οι εννέα νεαροί, ηλικίας από 20 έως 24 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το bullying σε βάρος του Βαγγέλη Γιακουμάκη, υποστηρίζοντας πως εκείνοι υπέστησαν το πραγματικό… bullying, από τη στιγμή που ασκήθηκε ποινική δίωξη εις βάρος τους!

Μέσω των συνηγόρων τους, οι έξι Ηρακλειώτες, ο ένας Ρεθυμνιώτης, ο ένας Χανιώτης κι ακόμη ένας που κατοικεί στη βόρεια Ελλάδα εμφανίζονται καταρρακωμένοι, λέγοντας ότι έχουν στιγματιστεί κοινωνικά.

Η παρέα των «σκληρών» Κρητικών θα βρεθεί ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, αντιμετωπίζοντας τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης από κοινού και κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του 20χρονου από το Σελλί Ρεθύμνου. Στο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται φρικιαστικές λεπτομέρειες, που κόβουν την ανάσα, από όσα βίωσε στα χέρια τους ο αδικοχαμένος φοιτητής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

Οι κατηγορούμενοι ισχυρίζονται πως διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τον άτυχο 20χρονο και πως ποτέ δεν άσκησαν βία πάνω του, όπως τους αποδίδεται. Ακόμη, λένε πως το πραγματικό bullying το έχουν υποστεί οι ίδιοι και οι οικογένειές τους από τη στιγμή που γνωστοποιήθηκε η εμπλοκή τους στην υπόθεση. Μάλιστα, οι δικηγόροι Γιώργος Κοκοσάλης, Γιάννης Χατζηδάκης και Σπύρος Βρέντζος, οι οποίοι έχουν αναλάβει την υπεράσπιση κάποιων εκ των κατηγορουμένων, έστειλαν γραπτή δήλωση στην «Πατρίς». «Εδραία πεποίθηση της υπεράσπισης των κατηγορουμένων είναι ότι δεν υπάρχει ποινικό αδίκημα. Ολοι οι κρητικής καταγωγής κατηγορούμενοι είναι παιδιά άριστων οικογενειών που δεν έχουν δώσει ποτέ δικαίωμα για σχόλια και παρατηρήσεις» τονίζουν μεταξύ άλλων.

«Η οικογένεια ποτέ δεν δημοσιοποίησε τα ονόματα των σπουδαστών και κατά συνέπεια ουδέποτε κατέστησαν γνωστά, αλλά ούτε υπέπεσε στην αντίληψή της ότι έχουν διαρρεύσει στον Τύπο. Οι γονείς, τα αδέλφια και οι συγγενείς του άτυχου Βαγγέλη αναμένουν από τη Δικαιοσύνη να διαπιστωθεί τι συνέβη και τι ακριβώς υπέστη ο 20χρονος, και όλα τα άλλα θα κριθούν μέσα στις δικαστικές αίθουσες» σχολίασε στην «Espresso» ο δικηγόρος της οικογένειας Γιακουμάκη, γνωστός ποινικολόγος των Ιωαννίνων Δημήτρης Μπούκας (μικρή φωτό), και πρόσθεσε ότι θα σεβαστεί όσα ισχυρίζεται οποιοσδήποτε κατηγορούμενος, θεωρώντας ότι βοηθάει την υπερασπιστική γραμμή του. 

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....