Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 18 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Μεθοδεύστε τις κινήσεις σας με τέτοιον τρόπο, ώστε...

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Τα ‘χει 400

❱❱ Οι εξετάσεις έδειξαν πως ο Ρομά που κατηγορείται ότι βίασε τη νεαρή ΑμεΑ μαζί με τον Αλβανό killer της Τοπαλούδη είναι «μια χαρά»Η πραγματογνωμοσύνη στην οποία υποβλήθηκε ο 23χρονος Ρομά που κατηγορείται για τον βιασμό της 19χρονης με ειδικές ανάγκες στη Ρόδο, μαζί με τον 19χρονο Αλβανό δολοφόνο της Ελένης Τοπαλούδη, έβαλε τέλος στην προσπάθειά του να αποφυλακιστεί με τον νόμο Παρασκευόπουλου επικαλούμενος χαμηλή νοημοσύνη, καθώς έδειξε ότι «του κόβει» μια χαρά και «είναι σε θέση να κρίνει το άδικο της πράξης του».

Το πόρισμα που συνέταξε ψυχίατρος του Νοσοκομείου Ρόδου παραδόθηκε στις Αρχές και δείχνει ότι ο 23χρονος δεν έχει αναπηρία άνω του 67%. Eτσι στερείται το βασικό του επιχείρημα για να αποφυλακιστεί από τις Φυλακές Γρεβενών όπου κρατείται. Ο Ρομά είχε υποβάλει αίτημα ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης υποστηρίζοντας διά του συνηγόρου του ότι έχει χαμηλό δείκτη νοημοσύνης και ως εκ τούτου θα πρέπει να αποφυλακιστεί. Αυτό, άλλωστε, είχε καταθέσει στην ανακρίτρια κοινωνικός λειτουργός της Πρόνοιας που τον παρακολουθεί εδώ και πολλά χρόνια.

f3 1Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Δημοκρατική», ο 23χρονος συγκατηγορούμενος του Αλβανού πάσχει από ελαφρά νοητική υστέρηση με διαταραχή, που αντιστοιχεί σε ποσοστό αναπηρίας μεταξύ 20% και 66%, αλλά είναι σε θέση να κρίνει το άδικο της πράξης του βιασμού και κρίθηκε ότι θίγεται μερικώς ο καταλογισμός του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι εκτός από τον Ρομά πήγε να το παίξει… χαζός και ο Αλβανός Αλέξανδρος Λ., που κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη μαζί με έναν 21χρονο Ροδίτη, καθώς δηλώνει ότι πάσχει από κατάθλιψη! Οι δυο τους έχουν προφυλακιστεί επειδή βίασαν τη 19χρονη, η οποία πάσχει από νοητική υστέρηση, την 1η Δεκεμβρίου, μόλις λίγες μέρες μετά τη δολοφονία της 21χρονης φοιτήτριας.

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ

Το σπίτι της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο, όπως το άφησε τη μοιραία βραδιά που πήγε στο ραντεβού θανάτου με τους δύο κατηγορουμένους για τη φρικιαστική δολοφονία της, αποτυπώνεται σε φωτογραφίες-ντοκουμέντο που παρουσίασε η εκπομπή «Μαζί σου» στον Σκάι.

Ολες δείχνουν τι άφησε πίσω της η Ελένη τις τελευταίες στιγμές, προτού κλείσει για πάντα την πόρτα του φοιτητικού διαμερίσματός της. Στο γραφείο με τον φορητό υπολογιστή της είχαν απομείνει η κούπα του καφέ και τα μπισκότα που είχε δίπλα της.

f5 0

Στο μπαλκόνι η λεκάνη και τα ρούχα που είχε απλώσει και μέσα στο διαμέρισμα ο καναπές-κρεβάτι, το μικρό ψυγείο που χρησιμοποιούν οι φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από τα σπίτια τους, το έπιπλο με τα καλλυντικά της και ο καθρέφτης όπου θα κοιτάχτηκε για τελευταία φορά.

f7

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...