Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Η ώρα του (Φιγκερόα) είναι τώρα

Ο Αργεντινός (εκτός απροόπτου) ξεκινάει στην καυτή Τούμπα.

Πέντε μήνες πέρασαν από την τελευταία φορά που ο Λουτσιάνο Φιγκερόα ξεκίνησε στη βασική ενδεκάδα της ομάδας του. Ηταν 5 Οκτωβρίου όταν παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι της  (τότε ομάδας του) Εμελεκ με την Ουνιβερσιτάντ για το πρωτάθλημα της Χιλής. Λίγες μέρες αργότερα τραυματίστηκε σοβαρά και αποχώρησε από την Εμελεκ, μέχρι που στις αρχές του Φεβρουαρίου ήρθε δοκιμαστικά στον Παναθηναϊκό. Ο 31χρονος φορ, αν και ανέτοιμος να βγάλει ένα ολόκληρο 90λεπτο, έχει πολλές πιθανότητες να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, σύμφωνα με όσα έχει δείξει στη διάρκεια της εβδομάδας ο Φάμπρι.

Με δεδομένη την απουσία του (τραυματία) Τοτσέ και την αδυναμία των Εσπάρθα και Φορναρόλι να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους, ο Φιγκερόα φαντάζει ως ιδανική λύση για την κορυφή της επίθεσης. Το πιθανότερο σενάριο είναι, λοιπόν, να χρησιμοποιηθεί στο αρχικό σχήμα και να αντικατασταθεί μετά από 50 ή 60 λεπτά. Σε σχέση με την ενδεκάδα που νίκησε δύσκολα την Κέρκυρα, δεν θα ξεκινήσει ο Κάιπερ στο αριστερό άκρο της άμυνας γιατί κυριολεκτικά απογοήτευσε και τη θέση του θα πάρει ο Μαρίνος.

Στη δεξιά πλευρά της άμυνας αντί του τραυματία Σεϊταρίδη, που έχει ενοχλήσεις στο γόνατο, θα προτιμηθεί ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη θέση αυτή από το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, στο οποίο η Ελλάδα έφτασε στον τελικό της διοργάνωσης. Η πολύ μεγάλη έκπληξη ακούει στο όνομα «Γιοχέι Καζιγιάμα». Ο Ιάπωνας μέσος, που δεν έχει χρησιμοποιηθεί ακόμη στη βασική ενδεκάδα και μετράει τέσσερις συμμετοχές ως αλλαγή, θα πάρει τη θέση του τιμωρημένου Βιτόλο στον άξονα, καθώς ο Φάμπρι του δίνει την τελευταία του ευκαιρία.

Χωρίς το πιο λαμπρό του… αστέρι ο ΠΑΟΚ

Την καλή παράδοση που έχει στους αγώνες του με τον Παναθηναϊκό, όταν τον υποδέχεται Μάρτιο στην Τούμπα, θέλει να διατηρήσει αύριο ο ΠΑΟΚ, αλλά με την πολύ μεγάλη απουσία του Δημήτρη Σαλπιγγίδη να αποτελεί σημείο αναφοράς. Ο Γιώργος Δώνης περίμενε βέβαια την τιμωρία του διεθνούς επιθετικού, γι’ αυτό και όλη την εβδομάδα έκανε δοκιμές επί δοκιμών για να καταλήξει στο σχήμα εκείνο που θα καταφέρει να πάρει τελικά το πολύτιμο «τρίποντο». Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει, λοιπόν, ο Αθανασιάδης και στη θέση του… Αθανασιάδη (πίσω από τον σέντερ φορ) θα περάσει ο Λόρενς, ο οποίος θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο της μεσαίας γραμμής με την επίθεση. Εκπληξη θα αποτελέσει η συμμετοχή του Γκαρσία στο αρχικό σχήμα, καθώς ο Δώνης δεν τον δοκίμασε σε κανένα σχήμα και πλέον αναμένεται με ενδιαφέρον η «απάντηση» του παίκτη, που δεν θέλει να κάθεται στον πάγκο.

Π. ΚΑΤΩΝΗΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Αντωνά – Σοϊλέδης: Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια

Μαζί στο σπίτι, χώρια στα μπουζούκια ο Αρης Σοϊλέδης...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...