Επιστροφή στη φύση για καλύτερη στύση

❱❱ Η περιβαλλοντική ρύπανση ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό για τα προβλήματα δυσλειτουργίας των ανδρών, σύμφωνα με νέα έρευναΣύμφωνα με νέα έρευνα, η περιβαλλοντική ρύπανση ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας που αντιμετωπίζει ένα μεγάλο ποσοστό ανδρών, γι’ αυτό οι επιστήμονες προτείνουν επιστροφή στη φύση για καλύτερη στύση.

Ερευνητές του πανεπιστημίου Κουανγκτσόου της Κίνας κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι όσοι μένουν κοντά σε κεντρικούς δρόμος μεγάλης κυκλοφορίας δυσκολεύονται να έρθουν σε στύση, καθώς το καυσαέριο μειώνει την τροφοδοσία των γεννητικών οργάνων τους με αίμα. Επιπλέον, τείνουν να κουράζονται περισσότερο κατά τη διάρκεια του σεξ, επειδή μειώνεται η αναπνευστική ικανότητά τους για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Στην έρευνα οι επιστήμονες συνέκριναν τις σεξουαλικές επιδόσεις πειραματόζωων που είχαν χωριστεί σε τέσσερις διαφορετικές ομάδες. Η πρώτη ομάδα εκτέθηκε στο καυσαέριο δύο ώρες την ημέρα για διάστημα τριών μηνών, η δεύτερη τέσσερις ώρες και η τρίτη έξι ώρες, ενώ η τέταρτη δεν είχε έρθει σε επαφή καθόλου με μολυσμένο αέρα.

Οπως αναφέρουν στα αποτελέσματα της μελέτης τους, «σημαντική μείωση» της στυτικής λειτουργίας παρατηρήθηκε στις ομάδες που είχαν εκτεθεί τέσσερις και έξι ώρες. «Πρώτη φορά η μελέτη μας αποκάλυψε την επίδραση των καυσαερίων στη στύση. Τα αποτελέσματά μας εγείρουν ανησυχίες αναφορικά με τον ρόλο της μακροχρόνιας έκθεσης σε καυσαέρια αυτοκινήτων στη στυτική δυσλειτουργία» ανέφερε ο Σανκούν Ζάο, ένας εκ των συμμετεχόντων στην έρευνα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ