Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Πηδάω στο κενό για τη Λίνα μου

❱❱ Η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή απειλούσε να αυτοκτονήσει επειδή δεν «τρέχει» η έρευνα για τον θάνατο της κόρης τηςΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο έδωσε τέλος στη ζωή της η κόρη της πριν από δύο χρόνια απειλούσε χθες να αυτοκτονήσει η μητέρα της 22χρονης φοιτήτριας Λίνας Κοεμτζή, που βούτηξε στο κενό από τον ένατο όροφο της φοιτητικής εστίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου, όταν είδε τις γυμνές φωτογραφίες της να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου!

Η οργή και η απελπισία πλημμύρισαν την τραγική μητέρα, η οποία, τόσα χρόνια μετά, δεν έχει μάθει την πλήρη αλήθεια για τον θάνατο της κόρης της.

Ετσι, γύρω στις 9.30 χθες το πρωί η Σταυρούλα Τομπάζη ανέβηκε στην ταράτσα της Εισαγγελίας Γιαννιτσών και απειλούσε να πέσει στο κενό, αν οι αρμόδιοι δεν ικανοποιούσαν το αίτημά της να επισπευσθούν οι έρευνες. Για αρκετές ώρες οι περαστικοί έβλεπαν να εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια τους ένα θρίλερ για γερά νεύρα! Δεν ήταν λίγες, μάλιστα, οι φορές που η αγανακτισμένη γυναίκα κινήθηκε απειλητικά προς τα κάγκελα, κάνοντας το αίμα όσων παρακολουθούσαν τις τρομακτικές σκηνές να παγώσει.

Ο φόβος ότι θα έκανε πράξη την απειλή της σήμανε συναγερμό στις Αρχές, με αποτέλεσμα λίγη ώρα αργότερα να φτάσουν στο σημείο δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, καθώς και ειδικός διαπραγματευτής και ψυχολόγος. Στο κτίριο της Εισαγγελίας βρέθηκε και ο σύζυγος της Σταυρούλας Τομπάζη, ο οποίος προσπαθούσε να τη μεταπείσει και να μην κάνει το μοιραίο άλμα στο κενό.

Οι καρδιές όσων ήταν παρόντες στο περιστατικό πήγαν στις… θέσεις τους λίγο πριν από το μεσημέρι, όταν ο ειδικός διαπραγματευτής της Αστυνομίας κατόρθωσε να πείσει τη χαροκαμένη μητέρα να κατέβει από την ταράτσα.

Οπως υποστήριξε η ίδια μετά το τέλος της περιπέτειάς της, ο λόγος που αποφάσισε να κάνει κάτι τέτοιο ήταν γιατί, παρά την προκαταρκτική εξέταση που βρίσκεται εδώ και ενάμιση χρόνο σε εξέλιξη από την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για τις συνθήκες θανάτου της κόρης της, η έρευνα δεν έχει φέρει ακόμη αποτελέσματα. Τόνισε, μάλιστα, ότι βρίσκει συνεχώς κλειστές πόρτες και έκανε δραματική έκκληση να λάμψει η αλήθεια.

Οι συγγενείς της αδικοχαμένης 22χρονης από την πρώτη στιγμή υποστηρίζουν ότι η αγαπημένη τους δεν αυτοκτόνησε, αλλά έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας. Λίγο καιρό προτού επιχειρήσει το μοιραίο σάλτο μορτάλε η Λίνα Κοεμτζή είχε υποστεί bullying εξαιτίας ενός ροζ βίντεο και κάποιων γυμνών φωτογραφιών της που είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο. 

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης έδωσε εντολή να διενεργηθεί επείγουσα προκαταρκτική έρευνα. Ωστόσο, η υπόθεση ακόμα εκκρεμεί, ενώ δεν έχει ικανοποιηθεί το αίτημα της οικογένειας, με το οποίο ζητεί την κατ’ αντιπαράσταση εξέταση πέντε ατόμων, τη διενέργεια αυτοψίας και την αναπαράσταση στο σημείο όπου έχασε τη ζωή της η άτυχη κοπέλα.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...