«Αγνωστοι» λεηλάτησαν και έκαψαν σπίτι Βορειοηπειρώτη

❱❱ Για «ενορχηστρωμένες ενέργειες» και «βαρύτατη πρόκληση» σε βάρος των κατοίκων των μειονοτικών χωριών μιλούν οι Βορειοηπειρώτες……μετά την επίθεση μιας ομάδας αγνώστων στο σπίτι ενός από αυτούς σε ελληνικό χωριό της επαρχίας Λειβαδιάς, κοντά στους Αγίους Σαράντα, το οποίο έκαναν άνω κάτω, αρπάζοντας χρήματα και άλλα αντικείμενα, ενώ στο τέλος έβαλαν φωτιά! Σύμφωνα με τη βορειοηπειρώτικη οργάνωση «Ομόνοια», ήταν ξημερώματα Κυριακής όταν οι δράστες, που δεν έχουν εντοπιστεί, εισέβαλαν στο σπίτι ενός κατοίκου του χωριού Βαγκαλιάτες.

Ανενόχλητοι

Ο ίδιος έλειπε και μέσα δεν υπήρχε κάποιος. Ετσι έδρασαν ανενόχλητοι, κάνοντας άνω κάτω όλους τους χώρους και αρπάζοντας χρήματα και τιμαλφή. Προτού φύγουν, σε μια αδικαιολόγητη επίδειξη μανίας και θέλοντας προφανώς να προκαλέσουν, έβαλαν φωτιά στο σαλόνι. Ευτυχώς, απουσίαζε ο ιδιοκτήτης, αλλιώς κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τι θα μπορούσε να του είχε συμβεί.

Οι ομογενείς κάτοικοι στα μειονοτικά χωριά ζουν τους τελευταίους μήνες με τον φόβο της εισβολής κακοποιών, καθώς οι κλοπές και οι διαρρήξεις σπιτιών έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν ότι αυτά τα περιστατικά είναι προσχεδιασμένα και εξυπηρετούν άλλους σκοπούς και όχι απλώς την κλοπή.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ