Τετάρτη, 30 Ιουλίου, 2025

Συνθετικά μωρά με κούριερ

Δυστοπικά σενάρια για «συνθετικά μωρά» που θα κατασκευάζονται -κυριολεκτικά- κατά παραγγελία μέσα σε ένα εργαστήριο ανοίγει νέο επιστημονικό

«Grand Hotel»: Φωτογραφίες και βίντεο από τα γυρίσματα του νέου τρέιλερ

Το «Grand Hotel» συνεχίζει τη νέα σεζόν με νέα ανατρεπτικά επεισόδια.

Η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Παναγία της Τήνου για το τάμα της

Εκεί όπου βαπτίστηκε άναψε λαμπάδα χθες η υπουργός Τουρισμού!

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου: Το τρυφερό μήνυμα για τη μητέρα της

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου πόσταρε φωτογραφία με τη μητέρα της και έγραψε δυο λόγια για να της ευχηθεί χρόνια πολλά.

Αντιεισαγγελέας Αρείου Πάγου: «Να αναιρεθεί η ποινή φυλάκισης της καθαρίστριας»

❱❱ Χαρούμενη και ευγνώμων σε όσους τη στήριξαν δήλωσε η 53χρονη καθαρίστρια από τον Βόλο Δήμητρα Τσιαντάκη στο άκουσμα της εισήγησης της αντιεισαγγελέως του Αρείου Πάγου……η οποία πρότεινε να αναιρεθεί η ποινή της δεκαετούς κάθειρξης που της επιβλήθηκε για το πλαστό απολυτήριο του δημοτικού.

Κατά την ακροαματική διαδικασία η αντιεισαγγελέας του Ανώτατου Δικαστηρίου Ολγα Σμυρλή ζήτησε την αναίρεση της επίμαχης απόφασης που έστειλε στη φυλακή για 23 ημέρες την 53χρονη, αλλά και «να κηρυχτεί αθώα η κατηγορούμενη για το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα».
Στην εισήγησή της η εισαγγελική λειτουργός ανέφερε ότι το αδίκημα της απάτης κατ’ εξακολούθηση «προκλήθηκε άπαξ και όχι εξακολουθητικά, όσο λάμβανε μηνιαίες αποδοχές της» και ότι «η ποινική δίωξη έχει παύσει λόγω παραγραφής και το δικαστήριο εσφαλμένα ερμήνευσε και εφάρμοσε τις ποινικές διατάξεις».

Καμία ζημιά στο Δημόσιο

Η εισαγγελική λειτουργός δέχτηκε πως δεν θεμελιώνεται περιουσιακή βλάβη του Δημοσίου, υπογραμμίζοντας ότι θα έπρεπε να κηρυχτεί αθώα η 53χρονη για την απάτη, αφού δεν υπέστη βλάβη το Δημόσιο. Μάλιστα, επισήμανε ότι δεν επέρχεται μείωση της περιουσίας του Δημοσίου, αφού τα ποσά που είχαν προβλεφθεί με τον Προϋπολογισμό του κράτους για τη θέση «αυτά και διατέθηκαν, και όχι περισσότερα».

Κατά συνέπεια η 53χρονη, που ήταν παρούσα στη δικαστική αίθουσα, ενδέχεται να μη χρειαστεί να καθίσει εκ νέου στο εδώλιο, καθώς η δικαστική περιπέτειά της θα λήξει, αν οι αρεοπαγίτες κρίνουν ότι δεν υφίσταται άδικη πράξη.
«Είχα δύο παιδιά να μεγαλώσω κι έπρεπε να τα μεγαλώσω με αξιοπρέπεια. Βέβαια, όλο αυτό μου στοίχισε. Αναγνωρίζω το λάθος μου. Ωστόσο, δούλεψα αυτά τα λεφτά, δεν τα πήρα κι έφυγα» είπε η 53χρονη.

Ντέμη Ντάβαρη

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης και Καλλιόπη Ευαγγελίδου: Δείτε να ποζάρουν πατέρας και κόρη

Η Καλλιόπη Ευαγγελίδου ζει μόνιμα εδώ και αρκετά χρόνια...

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Βγήκαν τα «μαχαίρια» για το πρώην ζευγάρι

Μια νέα ανάρτηση-καρφί έκανε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μετά τη συνέντευξη-χείμαρρος της Ιωάννας Τούνη, που εξιστορούσε στιγμές της προσωπικής

Κώστας Φραγκολιάς: «Με τη Δώρα χωρίσαμε γιατί είχαμε…»

Ο Κώστας Φραγκολιάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον χωρισμό του από τη Δώρα Πατσιώτη αλλά και στην παρέα της εκπομπής «Happy Day».

Η Αννίτα Πάνια ποζάρει στα 55 με μικροσκοπικό μπικίνι

Η Αννίτα Πάνια το Σαββατοκύριακό της έκανε τις βουτιές της φορώντας μαύρο μπικίνι.

Αναστατώνει τα πλήθη ποζάροντας με μικροσκοπικό μπικίνι στα 52 της

Προκάλεσε πανικό στα social media με τη φωτογραφία που δημοσίευσε στο instagram η γνωστή κυρία της σόουμπιζ.

Αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της στο instagram δείχνοντας το υπερηχογράφημα

Ευχάριστα νέα στη σόουμπιζ! Ποια κυρία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της;
spot_img
spot_img