Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου, 2024

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραμένει στον ΑΝΤ1!

Το τηλεοπτικό μέλλον του Γρηγόρη Αρναούτογλου έχει γίνει θέμα...

ΣΚΑΙ: Στροφή στην ενημέρωση, ερώτημα η Μπακοδήμου και η Καραβάτου

Τέρμα η ψυχαγωγία στον Σκάι; Βράζει σαν καζάνι ο...

Συνεργός στη δολοφονία του προέδρου της Αϊτής η χήρα του

Στο σκαμνί θα καθίσει η χήρα του προέδρου της...

Η Κιμ Καρντάσιαν αποδεικνύει ότι δεν έγινε εκατομμυριούχος από τύχη

Δεν έγινε τυχαία δισεκατομμυριούχος η Κιμ Καρντάσιαν, αφού αποδεικνύεται...

Εξώδικη δήλωση στην «Espresso»

Ο κύριος Κωνσταντίνος Θεοδώρου μάς απέστειλε την κάτωθι εξώδικη δήλωση:«…Ενεργώντας με δόλο και με σκοπό να βλάψετε την τιμή, την υπόληψή μου και την προσωπικότητά μου και να παραβιάσετε κατάφωρα τα προσωπικά μου δεδομένα δημοσιεύσατε ολοσέλιδο άρθρο με τίτλο “Με το… καλημέρα stop στη δίκη για το Noor 1”, αφορών την πολύκροτη υπόθεση της διακίνησης υπέρογκων ποσοτήτων ηρωίνης και στο κέντρο αυτού δημοσιεύσατε φωτογραφία του προσώπου μου με λεζάντα “ο Γιώργος Μπουρδούβαλης”, συνοδεύουσα έτερη φωτογραφία του ναρκόπλοιου “Noor 1”.

Ειδικότερα, δίχως τη συναίνεσή μου, συλλέξατε και επεξεργαστήκατε προσωπικά μου δεδομένα και δη τη φωτογραφία του προσώπου μου, για να ικανοποιήσετε τους δόλιους σκοπούς της απήχησης του άρθρου σας δια της οπτικής επένδυσης αυτού προς αποκόμιση επαγγελματικού και οικονομικού οφέλους. Τη δε φωτογραφία μου, την οποία ουδόλως γνωρίζω από ποιον, πότε και με ποιον τρόπο σας παρεδόθη, επεξεργαστήκατε και τοποθετήσατε επί του εν λόγω άρθρου και επάνω από φωτογραφία του ναρκόπλοιου “NOOR 1” ώστε να συνδεθώ άμεσα -αδίκως, ψευδώς και παρανόμως- με την πολύκροτη και εξευτελιστική για την τιμή και την προσωπικότητά μου, υπόθεσης της διακίνησης 2,1 τόνων ηρωίνης με το “Noor 1”.

Η προβολή του προσώπου μου, ως οπτική επένδυση του ρεπορτάζ, δημιούργησε στο ευρύ και στενότερο κοινωνικό μου περιβάλλον, στους χιλιάδες τακτικούς αναγνώστες σας, αλλά και στους κατά περίσταση αναγνώστες σας οι οποίοι διάβασαν το άρθρο σας και είδαν την εσφαλμένως σχετιζόμενη και κατά παράβαση των προσωπικών μου δεδομένων φωτογραφία μου, όλως τυχαίως ή αφού πληροφορήθηκαν την ύπαρξή της από τρίτους, την όλως ψευδή και εσφαλμένη πεποίθηση ότι δήθεν εμπλέκομαι στις προβαλλόμενες και περιγραφόμενες από το άρθρο παράνομες πράξεις της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση και της διακίνησης υπέρογκων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών, προσβάλλοντας την προσωπικότητά μου, θίγοντας την τιμή και την υπόληψή μου.

Σημειωτέων δε ότι ο εξωδίκως δηλών εργάστηκα από το έτος 1969 ως ναυτικός με την ειδικότητα του μηχανικού Α΄ και επί 35 συναπτά έτη, καταφέρνοντας στο τέλος του επαγγελματικού μου βίου να σημειώσω όλα αυτά τα έτη ευδόκιμης υπηρεσίας. Η εντιμότητα του ατομικού μου βίου, αποδείχθηκε πολλάκις και διατρανώνεται όχι μόνο από τις υποκειμενικές έστω μαρτυρίες του κοινωνικού μου περιβάλλοντος και από την αγάπη της συζύγου μου και την στήριξη των τέκνων μου, των φίλων, γνωστών και συνεργατών, αλλά από την αντικειμενική επί πολλά και συναπτά έτη εργασίας μου ως ναυτικός.

Κατόπιν των ανωτέρω, η ως άνω παράνομη και καθόλα προσβλητική πράξη της ανάρτησης της φωτογραφίας του προσώπου μου, προς συσχέτιση με την αποτρόπαια, ατιμωτική πράξη της τέτοιου μεγέθους διακίνησης ναρκωτικών ουσιών δια του πλοίου “Noor 1”, δικαιολογημένα λόγω της πειθούς του άμεσου μέσου της φωτογραφίας που χρησιμοποιήθηκε, παραπληροφόρησε, παραπλάνησε και δημιούργησε σε άπαντες την εσφαλμένη πεποίθηση ότι εμπλέκομαι στην υπόθεση αυτή, πλήττοντας την τιμή και την υπόληψή μου. Η ζημία η οποία υπέστην, επιτάθηκε ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι η εργασία μου ως ναυτικός αποτέλεσε συνοδό στοιχείο επιβεβαίωσης της συκοφαντίας αυτής περί εμπλοκής μου με την επαίσχυντη υπόθεση του ναρκόπλοιου “Noor 1”, αφού στην πεπλανημένη συνείδηση του αναγνωστικού κοινού, αναμενόμενα οι εμπλεκόμενοι με την υπόθεση του ναρκόπλοιου ήταν ναυτικοί.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την εν γένει παράνομη συμπεριφορά σας.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως αποκαταστήσετε την σε βάρος μου προσβολή που συντελέστηκε με την ανωτέρω δημοσίευση δια της καταχώρησης νεότερων, ρητών, ανακλητικών δημοσιευμάτων σας, στην ίδια θέση του επιλήψιμου δημοσιεύματος, τόσο στην έντυπη όσο και στην διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας σας, το περιεχόμενο των οποίων πρέπει αναπαράγει τουλάχιστον το κάτωθι υποδεικνυόμενο κείμενο:

“Ανακαλούμε το δημοσίευμά μας με τίτλο “Με το… καλημέρα stop στη δίκη για το Noor 1” που δημοσιεύτηκε στο φύλλο 1.775 της εφημερίδας “Espresso” που κυκλοφόρησε την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018 καθώς και στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας www.espressonews.gr που αναρτήθηκε την ίδια μέρα Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, διότι δεν ανταποκρίνεται στην αλήθεια, εμπεριέχει ψευδή οπτική επένδυση και ειδικότερα δημιουργεί αβάσιμους και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς που αφορούν στο πρόσωπο του κου Κωνσταντίνου ΘΕΟΔΩΡΟΥ, η φωτογραφία του οποίου κακώς και ψευδώς δημοσιεύθηκε επί του ως άνω άρθρου ως οπτική επένδυση αυτού, οδηγώντας σε παραπληροφόρηση και σύγχυση του αναγνωστικού κοινού. Είναι απολύτως ψευδής η λεζάντα: “ο Γιώργος Μπουρδούβαλης” κάτω από τη φωτογραφία του προσώπου του ούτως ή άλλως εσφαλμένως, απεικονιζόμενου Κωνσταντίνου ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ως ενός από τους κατηγορούμενους της υπόθεσης διακίνησης 2,1 τόνων ηρωίνης με το ναρκόπλοιο “Noor 1”. Είναι απολύτως ψευδής ο προκύπτων από το δημοσίευμα συσχετισμός του προσώπου του κου Κωνσταντίνου ΘΕΟΔΩΡΟΥ με την υπόθεση του ναρκόπλοιου “Noor 1”.

Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Κωνσταντίνος ΘΕΟΔΩΡΟΥ ουδεμία σχέση έχει με το εν λόγω δημοσίευμα, ουδεμία σχέση έχει με τους κατηγορούμενους και εμπλεκόμενους στην υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών του ναρκόπλοιου “Noor 1”. Η ανάρτηση της φωτογραφίας του προσώπου του στο εν λόγω δημοσίευμα οφείλεται σε σφάλμα αποκλειστικώς δικής μας υπαιτιότητας».

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως απέχετε στο μέλλον από κάθε δυσφημιστικό και συκοφαντικό ισχυρισμό εις βάρος μου, που θίγει την τιμή και την υπόληψή μου, το όνομα, το ήθος και την προσωπικότητά μου».

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ «ESPRESSO»:

Η αλήθεια είναι ότι ο κύριος Κωνσταντίνος Θεοδώρου ουδεμία σχέση έχει με το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς και με τους κατηγορουμένους και εμπλεκομένους στην υπόθεση της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών με το ναρκόπλοιο «Noor 1». Εκ παραδρομής, αντί για τη φωτογραφία του κατηγορουμένoυ Γιώργου Μπουρδούβαλη, τοποθετήθηκε εκείνη του κυρίου Θεοδώρου. Αναγνωρίζοντας το σφάλμα μας, που οφειλόταν καθαρά στον γνωστό «δαίμονα του τυπογραφείου», αποκαθιστούμε την αλήθεια, δηλώνοντας πως δεν υπήρχε σκοπός συσχετισμού του κ. Θεοδώρου με την ως άνω υπόθεση.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Διαζύγιο για γνωστή πρωταγωνίστρια; Κανείς δεν θα περίμενε αυτόν τον χωρισμό

Η πρωταγωνίστρια και θεατρικός συγγραφέας ακούγεται πως βρίσκονται μια ανάσα πριν το διαζύγιο αλλά ακόμα δε διαψεύσθηκε ή επιβεβαιώθηκε κάτι.

Το ξανθό κοριτσάκι της φωτογραφίας είναι σήμερα ταλαντούχα ηθοποιός

Πόζαρε στον φωτογραφικό φακό των γονιών της μερικά χρόνια πριν η μικρούλα της φωτογραφίας.

Την αγαπήσαμε ως ξανθιά αλλά υπήρξε μια κούκλα και καστανή!

Εντελώς αγνώριστη η όμορφη κοπέλα της φωτογραφίας καθώς δε θυμίζει σε τίποτα τη σημερινή της εικόνα.

Η αντίδραση του 45χρονου παλαιοχριστιανού όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε περί αιμομιξίας

Ο Γιώργος Λιάγκας φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής «Το...

Διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια γνωστή παρουσιάστρια

Δύσκολες στιγμές περνάει γνωστή παρουσιάστρια γιατί διαγνώστηκε με μετωποκροταφική άνοια.

Μάρθα Βούρτση: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη σπουδαία ηθοποιό στα 87 της

Η Μάρθα Βούρτση υπήρξε από τις πιο σπουδαίες ηθοποιούς...

Τρελά ερωτευμένη η Χριστίνα Αλεξανιάν – Αυτός είναι ο άντρας της ζωής της!

Η Χριστίνα Αλεξανιάν έχει βρει την απόλυτη ευτυχία στο...