Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Στο εδώλιο μετά από μήνυση ο πατέρας του Γιακουμάκη

❱❱ Δεν του έφταναν ο πόνος για τον χαμό του παιδιού του και η ταλαιπωρία από τη δικαστική περιπέτεια, περιμένοντας να λάμψει η αλήθεια, θα βρεθεί και… κατηγορούμενος ο πατέρας του Βαγγέλη Γιακουμάκη!

Ο Ανδρέας Γιακουμάκης θα καθίσει τον Μάρτιο στο εδώλιο, f4 giakoumakisκαθώς ο Κώστας Μάντζαρης, πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, όπου φοιτούσε ο αδικοχαμένος 20χρονος, υπέβαλε μήνυση εναντίον του.

Τον Δεκέμβριο του 2017 ο χαροκαμένος πατέρας είχε βρεθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Ιωαννίνων για να παραστεί στη δίκη σε δεύτερο βαθμό του κ. Μάντζαρη, ο οποίος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε ποινή διετούς φυλάκισης με τριετή αναστολή για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση.

Τότε η δίκη είχε διακοπεί λόγω πληθώρας υποθέσεων και στη συνέχεια λόγω παρέλευσης ωραρίου, με την πλευρά του πρώην διευθυντή να ζητεί να μη δοθεί αναβολή, αλλά κατ’ εξαίρεση διακοπή για την επόμενη εβδομάδα, αίτημα που είχε κάνει δεκτό το δικαστήριο. Το γεγονός αυτό είχε προκαλέσει τις εντονότατες αντιδράσεις του πατέρα του Βαγγέλη και του θείου του Γιώργου Βιδιαδάκη.

Εξοργισμένοι οι γονείς τού άτυχου σπουδαστή, κατευθύνθηκαν μαζί με συγγενείς και μάρτυρες προς το ξενοδοχείο τους, που βρίσκεται σε απόσταση 500 μ. από το δικαστικό μέγαρο. Λίγα λεπτά μετά, πέρασε από το σημείο ο πρώην διευθυντής της Γαλακτοκομικής με τη σύζυγό του και ακόμα ένα άτομο. Σύμφωνα με την οικογένεια Γιακουμάκη, ο Κώστας Μάντζαρης συμπεριφέρθηκε προκλητικά (συγκεκριμένα χαμογέλασε), κάτι που ο Ανδρέας Γιακουμάκης εξέλαβε ως ειρωνεία και φέρεται ότι κινήθηκε απειλητικά εναντίον του εξοργισμένος. Ο πατέρας του Βαγγέλη κατηγορείται ότι προσέβαλε την τιμή και την υπόληψη του κ. Μάντζαρη, λέγοντάς του: «Δεν ντρέπεσαι, παλιοτόμαρο, τομάρι της κοινωνίας;»

Η πλευρά του πρώην διευθυντή κατήγγειλε ότι ο χαροκαμένος πατέρας τού επιτέθηκε και τον χτύπησε με τα χέρια του στην πλάτη και στον ώμο, προκαλώντας του «εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη». Πριν από λίγες ημέρες οι γονείς του Ρεθυμνιώτη σπουδαστή κλήθηκαν από τον εισαγγελέα για να συζητήσουν συμβιβασμό, αλλά ο Ανδρέας Γιακουμάκης αρνήθηκε, λέγοντας ότι θέλει να δικαστεί για να μάθει γιατί κάθεται στο εδώλιο για όσα είπε μέσα στον πόνο του.

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...