Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία

Η Ζέτα Μακρυπούλια έγινε για έκτη φορά θεία, καθώς...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ρούχα από δεύτερο χέρι; Ποτέ!

Δεν φοράει ποτέ ρούχα από δεύτερο χέρι η Βίκυ...

Η ηθοποιός Εφη Παπαθεοδώρου είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στηρίζει Νέα Αριστερά

Είπε «αντίο» στον ΣΥΡΙΖΑ και στέκεται στο πλάι του...

Αγριο ξύλο σε καθηγητή

❱❱ Μαθήτρια σε ΕΠΑ.Λ. της Πάτρας έβρισε χυδαία γυμναστή και, όταν αυτός απάντησε στο ίδιο ύφος, ο νταής αδελφός της τον έστειλε στο νοσοκομείο

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Σε… ρινγκ μετατράπηκε το προαύλιο ενός σχολείου στην Πάτρα, όταν ένας μαθητής ήρθε στα χέρια με τον γυμναστή του για μια παρατήρηση που έκανε ο τελευταίος στην αδελφή του νταή νεαρού! Η συνέχεια ήταν ο άτυχος καθηγητής να καταλήξει στο νοσοκομείο, με τους δύο πρωταγωνιστές του πρωτοφανούς περιστατικού να δίνουν πλέον ραντεβού στα δικαστήρια για να λύσουν τις διαφορές τους.

Το επεισόδιο, που έκανε τον γύρο της Ελλάδας, συνέβη σε ΕΠΑ.Λ. της αχαϊκής πόλης. Από όσα έγιναν γνωστά, όλα ξεκίνησαν την ώρα του μαθήματος, όταν, για άγνωστο λόγο, o γυμναστής έκανε παρατήρηση στη μαθήτριά του.

Η κοπέλα αντέδρασε με πολύ άσχημο και ανάρμοστο τρόπο, λέγοντας στον καθηγητή της: «Μη μας σκοτίζεις τα α…δια»! Τότε, σύμφωνα με το dete.gr, ο γυμναστής έγινε έξω φρενών και απάντησε στη μαθήτριά του σε ανάλογο ύφος, το οποίο δεν συνάδει με το λειτούργημα του εκπαιδευτικού. Συγκεκριμένα, ο εκπαιδευτικός φέρεται ότι ρώτησε ενοχλημένος τη νεαρή: «Ποια α…δια; Αυτά που βάζεις στο στόμα σου;» Το αποτέλεσμα ήταν να μείνουν με το στόμα ανοιχτό όσοι ήταν μπροστά. Ακολούθησαν… σκηνές ροκ, καθώς αντέδρασε αστραπιαία ο αδελφός της κοπέλας, που φοιτά στο ίδιο σχολείο και παρακολούθησε τον διάλογο.

«Τι είπες, ρε μ…κα;» φώναξε και όρμησε στον καθηγητή του! Ξαφνικά, οι γροθιές και οι κλοτσιές άρχισαν να πέφτουν σύννεφο, με τους μαθητές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο προαύλιο να παρακολουθούν έκπληκτοι όσα πρωτοφανή εκτυλίσσονταν στο σχολείο τους.

Οι πρώτες βοήθειες

Κάποιοι κατόρθωσαν τελικά να τραβήξουν από τα χέρια του θερμόαιμου νεαρού τον γυμναστή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η δεύτερη πράξη του επεισοδίου θα γραφτεί στις δικαστικές αίθουσες, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα υπέβαλε μήνυση σε βάρος του μαθητή. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό ποια στάση θα κρατήσει η διεύθυνση του σχολείου, ωστόσο τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν οι αποφάσεις της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...