Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία αποφυλακίζεται

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας...

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

Μέχρι και εικονικούς γάμους ομόφυλων ζευγαριών κανόνιζαν τα μέλη της σπείρας με...

Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι ανάμεσα στα μέλη των δύο...

«Ζείτε γιατί το θέλω»!

❱❱ Ισόβια στον δολοφόνο του συντρόφου της πρώην παίκτριας του «Greece’s Next Top Model» Αγάπης Τουραντζίδου, ο οποίος εξαπέλυσε απειλές

Από την
Ντέμη Ντάβαρη

Με βρισιές και απειλές αντέδρασε στο άκουσμα της ποινής των ισοβίων που του επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο ο 34χρονος Γιάννης Ζεϊτινίδης, που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του συντρόφου της πρώην παίκτριας του «GNTM» Αγάπης Τουραντζίδου τον Απρίλιο του 2014, στο Μενίδι.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση τον κατηγορούμενο, απορρίπτοντας τους ισχυρισμούς του ότι βρισκόταν σε άμυνα. Η απόφαση να μην αναγνωριστούν ελαφρυντικά στον 34χρονο προκάλεσε την οργή του ιδίου και της οικογένειάς του, που άρχισαν να βρίζουν την Αγάπη Τουραντζίδου και την αδελφή της Αλεξάνδρα, με την οποία ο κατηγορούμενος έχει αποκτήσει μάλιστα και ένα παιδί.

«Ζείτε γιατί το θέλω εγώ, όχι γιατί το έχει επιλέξει ο Θεός!» φώναξε στα ρωσικά ο κατηγορούμενος, που χαρακτήρισε άδικη την απόφαση της έδρας, ενώ η μητέρα του, που βρισκόταν στην αίθουσα, άρχιζε να βρίζει χυδαία τις δύο μάρτυρες. Νωρίτερα, ο 34χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι δεν είναι δολοφόνος και ότι ο ίδιος δέχτηκε επίθεση από το θύμα, τον σύντροφο της Αγάπης, Στανισλάβ (Στάθη) Πίζικοβ.

«Με έβριζαν»

«Κύριε πρόεδρε, εγώ βρισκόμουν στο σπίτι μου και κοιμόμουν. Ηρθαν πολύ αργά το βράδυ, μπήκαν στον χώρο μου και φώναζαν και μου έλεγαν “Γιάννη, σήκω”. Βγήκα έξω και με έβριζαν πολύ άσχημα, ντρέπομαι να τα πω. Αρχισαν να με χτυπάνε άσχημα» είπε και περιέγραψε τι ακολούθησε: «Βρήκα ένα μαχαίρι για όλες τις δουλειές κάτω και άρχισα να τον χτυπάω. Μετά έφυγα, πήγα στα βουνά, δεν έμεινα σπίτι γιατί φοβήθηκα, αλλά μετά γύρισα στην αδελφή μου».

Ο κατηγορούμενος ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος, πυροδοτώντας την οργή της μητέρας και της θείας του άτυχου 27χρονου.

Κατηγορούμενος: Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα του Στανισλάβ…

Μητέρα θύματος: Δεν θέλω συγγνώμη, θέλω το παιδί μου!

Θεία θύματος: Πέντε χρόνια περιμένουμε, φίδι!

Πάντως, ο κατηγορούμενος εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος της Αγάπης Τουραντζίδου, την οποία θεωρεί υπαίτια για τον χωρισμό του από την αδελφή της!

«Εγώ σεβάστηκα πιο πολύ τον Στανισλάβ από την ίδια του την αρραβωνιαστικιά! Αυτή σε 17 μέρες πήγαινε στα μπαρ, έχουμε φωτογραφίες» υποστήριξε ο κατηγορούμενος και, αναφερόμενος στην αδελφή του μοντέλου, είπε ότι την αγαπούσε πολύ.

«Είχα διαφωνίες με τη γυναίκα μου και χωρίσαμε. Εγώ έπαιρνα τηλέφωνο την Αγάπη, διότι ήθελα να μιλήσω με τη γυναίκα μου» είπε και πρόσθεσε πως η πρώην σύντροφός του τον επισκεπτόταν κρυφά στη φυλακή.

«Με την Αλεξάνδρα αγαπιόμαστε. Ερχόταν στα επισκεπτήρια και με έβλεπε. Μου είχε στείλει και γράμμα. Εγώ έχω τατουάζ με το όνομά της και εκείνη με το δικό μου» τόνισε, υποστηρίζοντας ότι η πρώην σύντροφός του τού έλεγε πως θα επέστρεφε δίπλα του αν σταματούσε τα ναρκωτικά. «Δεν την κακοποίησα ποτέ, δεν τη χτύπησα ποτέ. Πέντε χρόνια είμαι μέσα, δεν έχω δει ακόμα το μωρό μου, δεν έχω δει το κοριτσάκι μου» κατέληξε.

offer

{{-PCOUNT-}}17{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...