Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 19 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΕίστε έτοιμοι να μπείτε στη διαδικασία να εξισορροπήσετε τις...

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Πα-τέρας βίασε το 5 μηνών βρέφος του!

❱❱ Λύγισε και η ιατροδικαστής μπροστά στην κακοποίηση του πέντε μηνών μωρού

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ακόμα και η έμπειρη ιατροδικαστής έμεινε άφωνη στη θέα της άγριας σεξουαλικής κακοποίησης που είχε υποστεί ένα βρέφος μόλις πέντε μηνών, το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Κύπρου με… ρήξη παρθενικού υμένα! Ως βιαστής, μάλιστα, συνελήφθη ο ίδιος του ο πατέρας!

Το κουβάρι της ασύλληπτης ιστορίας, που μόνο οργή και αποτροπιασμό μπορεί να προκαλέσει, άρχισε να ξετυλίγεται προχθές, όταν οι γονείς του κοριτσιού με καταγωγή από τη Σομαλία το μετέφεραν στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας με ερεθισμό στην ευαίσθητη περιοχή. Λίγη ώρα αργότερα οι γιατροί ήρθαν αντιμέτωποι με την απόλυτη φρίκη, καθώς διαπίστωσαν έντρομοι ότι το άτυχο μωράκι είχε πέσει θύμα βάναυσης σεξουαλικής κακοποίησης! Η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου, ο γυναικολόγος και ο παιδοχειρουργός που εξέτασαν το πεντάμηνο βρέφος βρήκαν ότι ο παρθενικός υμένας είχε διαρραγεί πρόσφατα και έφερε εκδορά στην περιοχή των γεννητικών οργάνων!

Μετά τη σοκαριστική διαπίστωση, αποφασίστηκε να παραμείνει το μωρό στο παιδοχειρουργικό τμήμα του νοσοκομείου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Παράλληλα ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία πέρασε χειροπέδες στον πατέρα του βρέφους μετά τον ισχυρισμό της μητέρας ότι το μωρό δεν είχε βγει από το σπίτι και δεν είχε έρθει σε επαφή με κάποιον! Ο κατηγορούμενος Σομαλός, ο οποίος αρνείται κατηγορηματικά ότι κακοποίησε το παιδί, οδηγήθηκε χθες το πρωί στο Επαρχιακό Δικαστήριο της Λευκωσίας, όπου αποφασίστηκε κεκλεισμένων των θυρών να εκδοθεί σε βάρος του διάταγμα πενθήμερης κράτησης.

Το πρωτοφανές περιστατικό επιβεβαίωσε ο βοηθός διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου Ευθύμιος Τσιβιτανίδης, ο οποίος δήλωσε στην εκπομπή «Μεσημέρι και Κάτι» του SIGMA ότι στα 32 χρόνια της καριέρας του δεν είχε ξαναδεί παρόμοιο περιστατικό κακοποίησης σε τόσο μικρή ηλικία:

«Είναι ένα τραγικό και συγκλονιστικό συμβάν που πολύ σπάνια συναντά κανείς στα ιατρικά χρονικά, να έχει βιαστεί δηλαδή, να έχει πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης ένα κοριτσάκι μόλις πέντε μηνών. Πραγματικά, είναι κάτι που μας έχει συγκλονίσει» ανέφερε χαρακτηριστικά και διευκρίνισε ότι, λόγω της καταγωγής του παιδιού διερευνήθηκε και το ενδεχόμενο της κλειτοριδεκτομής, όμως αποκλείστηκε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...