Εξαλλοι με Ψινάκη στον Μαραθώνα! Εχουν «στεγνώσει» από νερό τα Δικαστικά εδώ και είκοσι μέρες

❱❱ Το νερό… νεράκι έχουν πει οι κάτοικοι του Οικισμού Δικαστών και Εισαγγελέων Μαραθώνα (ΟΔΕΑΜ), οι οποίοι εδώ και 20 μέρες…

… δεν έχουν υδροδότηση στις κατοικίες τους με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα καθαριότητας και υγιεινής. Υπεύθυνο της κατάστασης θεωρούν τον δήμαρχο Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη που, αν και είναι ο πλέον αρμόδιος ώστε να δοθεί μια λύση στο πρόβλημά τους, δεν έχει δώσει κάποια εξήγηση για ποιο λόγο εκκρεμεί το θέμα της υδροδότησης του οικισμού.

Οι 2.000 κάτοικοι του Οικισμού Δικαστών και Εισαγγελέων Μαραθώνα αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο πρόβλημα για δεύτερη φορά μέσα στο τελευταίο τετράμηνο και ζητούν την άμεση επανυδροδότησή τους, ώστε να μπορούν να καλύψουν βασικές τους ανάγκες, καθώς δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν ούτε την τουαλέτα τους! Οσες φορές κι αν έχουν επικοινωνήσει με τον Δήμο Μαραθώνα προκειμένου να εκφράσουν τα παράπονά τους, το μόνο που αντιμετωπίζουν είναι αδιαφορία, με αποτέλεσμα να βρίσκονται όλοι εξαγριωμένοι στα… κάγκελα από την αγανάκτηση.

Με έγγραφό τους, που εστάλη στις 15 Φεβρουαρίου προς την αποκεντρωμένη διοίκηση, ο πρόεδρος και η γενική γραμματέας του Περιβαλλοντικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Θέμις» ζητούν την πειθαρχική δίωξη του δημάρχου Μαραθώνα Ηλία Ψινάκη, τον οποίο κατηγορούν για παράβαση καθήκοντος.

Επίσης ζητούν την άμεση παρέμβαση εισαγγελικού λειτουργού και την αναζήτηση ευθυνών για ένα τόσο σημαντικό θέμα, όπως είναι η ύδρευση ενός οικισμού. Τέλος, αναρωτιούνται για ποιους λόγους δεν έχει αποκατασταθεί το πρόβλημα, αφού έχει γίνει γνωστό εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Λαός και… εσπρεσάκι στο cafe των επώνυμων

Πολιτικές ίντριγκες, επιχειρηματικά deals, καβγάδες, κους κους και παρέλαση μοντέλων το...

Ο Πολύζος ήταν φύλακας άγγελος για την Ντενίση που χθες αποχαιρέτησε τη μητέρα της!

Ο Σωτήρης Πολύζος, πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση, στέκεται βράχος στο...

Ρινγκ στα… λεωφορεία! Οι αρνητές της μάσκας και εκείνοι που τηρούν τα μέτρα!

Ο «πόλεμος της μάσκας» επικρατεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς που έχουν...

Μετανάστες στη Μόρια βανδάλισαν τον Ναό του Αγίου Γεωργίου! Έκαναν το ιερό τέμπλο… κρεμάστρα

Με οργή και αγανάκτηση αντίκρισαν οι κάτοικοι της Λέσβου τις απίστευτες...