«Το έπαιζαν» μαθητές και πουλούσαν λαχνούς για την εκδρομή τους!

❱❱ «Χρυσές» δουλειές στην… πλάτη των μαθητών του 10ου Γυμνασίου Ηρακλείου αποφάσισαν να κάνουν επιτήδειοι…… οι οποίοι γυρίζουν στους δρόμους της πόλης πουλώντας λαχνούς δήθεν για την οικονομική ενίσχυση της σχολικής εκδρομής!

Οι θρασύτατοι νεαροί μπαίνουν σε καταστήματα και σπίτια, συστήνονται ως μαθητές του σχολείου το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Γιόφυρο και επικαλούνται πάντα την ίδια δικαιολογία.

Ετσι εισπράττουν κανονικά το αντίτιμο του λαχνού χωρίς να καταλάβει κάποιος ότι δεν είναι μαθητές.

Οπως κατήγγειλε ο διευθυντής του 10ου Γυμνασίου Γιώργος Φουστανάκης, το θέμα έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τη μαθητική κοινότητα.

Εξωσχολικοί

«Μας έγινε γνωστό ότι άτομα -πιθανότατα εξωσχολικοί- χρησιμοποιούν το όνομα του σχολείου μας και πωλούν λαχνούς για τις ανάγκες δήθεν εκδρομής που πρόκειται να πραγματοποιήσει το σχολείο μας. Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες ότι πρόκειται για άτομα που δεν εκπροσωπούν το 10ο Γυμνάσιο».

Με τη δήλωσή του αυτή ο διευθυντής της σχολικής μονάδας θέλησε από τη μία να προστατεύσει τους πολίτες που ενδεχομένως θα βρεθούν στο στόχαστρο των επιτηδείων ώστε να μην τους δώσουν χρήματα και από την άλλη να ενημερώσει ότι το 10ο Γυμνάσιο δεν διενεργεί λαχειοφόρο αγορά αυτό το διάστημα. 

Για τις καταγγελίες έχουν ενημερωθεί η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου και η Αστυνομία, που έχει αναλάβει τις έρευνες για τον εντοπισμό των νεαρών απατεώνων.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ