Η χήρα της Σητείας και το θρίλερ με το παιδί της

❱❱ Μία εβδομάδα μετά την καταδίκη της χήρας του 62χρονου Χριστόδουλου Καλαντζάκη και του Βούλγαρου εραστή της σε ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία του καρδιολόγου…… της Σητείας τον Οκτώβριο του 2017, παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της πατρότητας του παιδιού της 40χρονης Βουλγάρας.

Μιλώντας στην «Espresso», ο δικηγόρος της χήρας Μανώλης Αναστασάκης είπε πως για την εντολέα του δεν υφίσταται θέμα πατρότητας και πως αυτά είναι θέματα που ανακινεί η πολιτική αγωγή, συγκεκριμένα η αδελφή του καρδιολόγου, με έναν ρητό στόχο: «Αν αποδεχτεί από το τεστ DNA ότι το παιδί δεν είναι του 62χρονου, αυτόματα η περιουσία περνάει σε αυτήν. Στην άλλη περίπτωση, αν δηλαδή αποδειχτεί ότι το αγόρι είναι γιος του Καλαντζάκη, η αδελφή θα ζητήσει την επιμέλειά του για να μπορεί να διαχειριστεί εκείνη την περιουσία που θα περάσει στον 6χρονο. Δηλαδή, το παιδί που τώρα δεν δέχονται μετά θα αρχίσουν να το διεκδικούν».

Σε τεστ DNA

Ο κ. Αναστασάκης είπε πως η 40χρονη Βουλγάρα δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, καθώς είναι βέβαιο ότι το παιδί είναι του καρδιολόγου και για τον λόγο αυτόν έχουν συναινέσει να υποβληθεί ο μικρός σε τεστ DNA. Μέχρι στιγμής, πάντως, το περιβόητο τεστ δεν έχει γίνει, αφού πρέπει να εκδοθεί απόφαση δικαστηρίου που να διατάσσει την εξέταση, μετά την προσβολή πατρότητας στην οποία έχει προχωρήσει η Μαρία Καλαντζάκη.

Πάντως, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», το θέμα πατρότητας το ανακίνησε πρώτη φορά ο Βούλγαρος αστυνομικός. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο απολογητικό υπόμνημα του 39χρονου, στις 11 Οκτωβρίου του 2017 (δηλαδή τέσσερις μέρες μετά το έγκλημα) η χήρα τού είχε πει ότι πάνω σε έντονους καβγάδες με τον καρδιολόγο σύζυγό της αυτός τής έθετε θέμα κατά πόσο ήταν ο πατέρας του παιδιού. Η 40χρονη φέρεται ότι είχε επικοινωνία με τον Βούλγαρο ήδη από το 2014.

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ