Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ετοιμασίες για βάφτιση του μικρού

Ηταν το μεσημέρι της 7ης Φεβρουαρίου του 2023 όταν...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Κώστας Σλούκας στο PS Blog: «Συγκινητικό να τραγουδάνε οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού...

Αποκαλυπτικός ήταν ο Κώστας Σλούκας στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο PS Blog,...

Πόλεμος αρχιμαφιόζων στη Γλυφάδα

❱❱ Η παγιδευμένη Πόρσε και οι «περίεργες» συμπτώσεις με τη δολοφονία του «Αυστραλού»Ακόμα ένα μαφιόζικο χτύπημα έκαναν χθες το πρωί άγνωστοι στη Γλυφάδα, οι οποίοι ανατίναξαν την Porsche στην οποία επέβαινε ένας 56χρονος Λιβανέζος, αυστραλιανής υπηκοότητας.

Λίγο αργότερα οι Αρχές που διεξάγουν τις έρευνες θα βρίσκονταν προ εκπλήξεως, καθώς θα διαπίστωναν ότι ο άνδρας που μεταφέρθηκε με σοβαρά εγκαύματα στο νοσοκομείο ήταν αρχιμαφιόζος, βαρόνος ναρκωτικών και πρώην ηγέτης σκληρής συμμορίας με μηχανές!

Ηταν λίγα λεπτά μετά τις 10.00 της Παρασκευής, όταν μια έκρηξη στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 128, στη Γλυφάδα, σήκωσε στο πόδι την περιοχή! Μερικά δευτερόλεπτα νωρίτερα αυτόπτες μάρτυρες είχαν προσέξει έναν μεσήλικα να κατεβαίνει από το γυμναστήριο, στο οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε πάει πριν από μία ώρα, να ανοίγει την πόρτα του πανάκριβου supercar με τις αυστραλιανές πινακίδες και να κάθεται στη θέση του οδηγού. Πατώντας το κουμπί για να βάλει μπρος, το αυτοκίνητο τινάχτηκε στον αέρα και τυλίχτηκε στις φλόγες, ενώ η φωτιά επεκτάθηκε και σε τέσσερα αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στο υπαίθριο πάρκινγκ.

Λόγω της ισχυρής έκρηξης πετάχτηκαν έντρομοι στον δρόμο οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής, ενώ ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας με σοβαρά εγκαύματα στα χέρια και τα πόδια.

Οπως ανέφερε ο ιδιοκτήτης ενός καταστήματος, ο οδηγός της Porsche ίσως είχε αφήσει την τελευταία του πνοή μέσα στο φλεγόμενο όχημα αν δεν εμφανιζόταν σαν από μηχανής θεός ένας μυστηριώδης ψηλός άνδρας, γύρω στο 1,90, και δεν τον τραβούσε έξω.

«Φύλακας άγγελος»

Ο άγνωστος φύλακας άγγελος με το λευκό φούτερ τράβηξε τον τραυματισμένο άνδρα από τη θέση του συνοδηγού και τον έσυρε στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Βουλιαγμένης, λίγο προτού το αυτοκίνητο γίνει παρανάλωμα του πυρός!

Κατά μια άλλη εκδοχή, ο σωτήρας του 56χρονου είναι άνθρωπος της προσωπικής φρουράς του, ο οποίος βρισκόταν μαζί του τη στιγμή της έκρηξης, καθώς το θύμα ήταν σκληρός αρχιμαφιόζος στην Αυστραλία! Συγκεκριμένα, στο δίπλωμα που βρέθηκε μέσα στο καμένο αυτοκίνητο -το οποίο εκδόθηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και εγκρίθηκε από τις αυστραλιανές Αρχές- αναγράφεται το όνομα Αμάντ Τζέι Μαλκούν, ο οποίος ήταν αρχηγός της μαφίας στην Αυστραλία, αλλά τα τελευταία περίπου δύο χρόνια βρίσκεται στη χώρα μας!

Σύμφωνα με αυστραλιανά δημοσιεύματα, ο Αμάντ Τζέι Μαλκούν ήταν σε ανοιχτό πόλεμο με τη νέα ηγεσία της διαβόητης συμμορίας μοτοσικλετιστών Comancherο. Οπως ανέφερε η εφημερίδα «The Age», ο πρόεδρος της οργάνωσης στην Αυστραλία Νικ Μάρεϊ είχε κόντρα με τον 56χρονο πρώην ηγέτη της οργάνωσης.

Ο Μάρεϊ φέρεται ότι είχε οργανώσει πολλές εκκαθαριστικές αποστολές εναντίον των ενδοσυμμοριακών αντιπάλων του και εκείνων που είχαν προσχωρήσει στο στρατόπεδο του Μαλκούν, ο οποίος ήταν πρόεδρος των Comancheros στη Βικτόρια από το 2013 έως το 2014, οπότε και έφυγε από τη χώρα.

Το πιο πρόσφατο περιστατικό ξεκαθαρίσματος λογαριασμών ανάμεσα στους συμμορίτες θεωρείται η απόπειρα δολοφονίας του υπαρχηγού του Μάρεϊ Ρόμπερτ Εϊλ σε κατάστημα που κάνει τατουάζ. Δύο κουκουλοφόροι τον γάζωσαν με ημιαυτόματα την ώρα που έκανε τατουάζ, όμως, παρά τα σοβαρά τραύματά του, επέζησε.

Ο Μαλκούν έχει καταδικαστεί για εμπορία ναρκωτικών και ήταν παρών, σύμφωνα με την εφημερίδα «The Age», στην απαγωγή του εμπόρου ναρκωτικών Γουέιν Ρόντνεϊ Σνάιντερ στην Ταϊλάνδη το 2015. Η αυστραλιανή εφημερίδα ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ο Μαλκούν «πιστεύεται πως ζει σε κλασάτο παραλιακό προάστιο της Αθήνας, τη Γλυφάδα, που είναι γνωστή ως τα ελληνικά Χάμπτονς».

Στο Ντουμπάι

Προτού έρθει στην Ελλάδα, έζησε στο Ντουμπάι με την οικογένειά του. Υπάρχουν πληροφορίες ότι ήταν στενός συνεργάτης μέλους της βασιλικής οικογένειας του κρατιδίου που του επέτρεψε να μείνει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, παρά το βεβαρημένο ποινικό μητρώο του. Αυτή η σχέση «χτίστηκε» στο κοινό ενδιαφέρον των δύο ανδρών για τα άλογα.

Μάλιστα, ο γαλαζοαίματος του Ντουμπάι φέρεται ότι του είχε κάνει δώρο έναν αραβικό επιβήτορα. Στην Ελλάδα, σύμφωνα με πληροφορίες, δημιούργησε τη νέα έδρα της εξουσίας του με μέλη της συμμορίας από τη Ρωσία.

ΟΙ «ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ» ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΜΑΚΡΗ

untitled 1 1Συγκλονιστικές ομοιότητες της χθεσινής απόπειρας δολοφονίας με την εν ψυχρώ εκτέλεση του 46χρονου Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή (φωτό δεξιά πάνω), ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας τον περασμένο Νοέμβριο, φέρεται ότι εντοπίζουν οι Αρχές, οι οποίες έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την περίεργη υπόθεση!

Τις τελευταίες ώρες οι άνδρες της Ασφάλειας Αττικής διεξάγουν πυρετώδεις έρευνες για να ανακαλύψουν ποιοι κρύβονται πίσω από το παγιδευμένο με εκρηκτικά Ι.Χ. και την ισχυρή έκρηξη στη Γλυφάδα, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Λιβανέζου αρχιμαφιόζου Αμάντ Τζέι Μαλκούν.

viktoria karydaΤο διαβατήριο που βρέθηκε μέσα στο καμένο αυτοκίνητο του 56χρονου, το οποίο εκδόθηκε από τις αυστραλιανές αρχές, και μια σειρά άλλων συμπτώσεων έχουν κάνει τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση να εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο το τελευταίο μαφιόζικο χτύπημα να συνδέεται με κάποιο τρόπο με την άγρια δολοφονία του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, ο οποίος τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στην Ελλάδα και είχε αποκτήσει δύο παιδιά με την ξανθιά πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» Βικτώρια Καρύδα (φωτό αριστερά).

Η αλήθεια είναι πως με μια πρώτη ματιά οι δύο υποθέσεις παρουσιάζουν πολλές ομοιότητες. Τόσο ο Γιάννης Μακρής όσο και ο 56χρονος Αμάντ Τζέι Μαλκούν είχαν ανοιχτούς λογαριασμούς με τη μαφία των ναρκωτικών στην Αυστραλία. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που αποφάσισαν να καταφύγουν στην Ελλάδα. Μάλιστα, η εταιρία security του δολοφονημένου επιχειρηματία, γνωστού και ως «Αυστραλού», βρισκόταν στη Γλυφάδα, όπου έλαβε χώρα και η απόπειρα δολοφονίας του Λιβανέζου Αμάντ.

Γνωστή είναι, επίσης, η βεντέτα της οικογένειας Μακρή με τη μαφιόζικη οικογένεια Ιμπραχίμ από τον Λίβανο, η οποία έχει τις ρίζες της στο 2009. Τότε, ο αδελφός τού Φαντί Ιμπραχίμ (φωτό δεξιά στη μέση), Τζον (φωτό δεξιά κάτω), έπεσε βαριά τραυματισμένος από καταιγισμό πυρών που εξαπέλυσε εναντίον του άγνωστος άντρας και για την επίθεση κατηγορήθηκε ο Γιάννης Μακρής. Από τον Λίβανο κατάγεται, όμως, και ο 56χρονος Μαλκούν, ο οποίος λίγο έλειψε να γίνει παρανάλωμα του πυρός την Παρασκευή.

offer

{{-PCOUNT-}}23{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...