Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Βία και ανομία

❱❱ Χούλιγκαν έκαναν «ντου» στο Παπαστράτειο σε αγώνα πόλο γυναικών, τραυματίζοντας όποιον έβρισκαν μπροστά τουςΕρμαιο των κουκουλοφόρων αλλά και των χούλιγκαν είναι η χώρα, που πλέον παρουσιάζει εικόνα έλλειψης ασφάλειας, ενώ την ίδια στιγμή η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έχει αναλάβει… ρόλο παρατηρητή. 

Το Σάββατο χρειάστηκαν λίγες ώρες προκειμένου οι δράστες να κάνουν επίδειξη δύναμης στους δρόμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Φυσικά, την ίδια στιγμή ο Ρουβίκωνας εξακολουθεί να δρα ανενόχλητος και να χτυπά σχεδόν καθημερινά διάφορους στόχους.

Τα σοβαρότατα επεισόδια που προκάλεσαν ομάδες χούλιγκαν το Σάββατο στην ευρύτερη περιοχή της Αθήνας, η καταδρομική επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Ακροπόλεως και η βροχή από μολότοφ κατά των αστυνομικών δυνάμεων στη Θεσσαλονίκη συνθέτουν ένα σκηνικό βίας και ανομίας, το οποίο εντείνει τις ανησυχίες των απλών πολιτών για την ασφάλειά τους.
Σοκαριστικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο στην Γλυφάδα, κατά τη διάρκεια του αγώνα πόλο μεταξύ των γυναικείων ομάδων του Ολυμπιακού και της Γλυφάδας.

Ειδικότερα, στο Παπαστράτειο όλα άρχισαν λίγο πριν από την ολοκλήρωση του τρίτου οκταλέπτου, όταν περίπου 30 κουκουλοφόροι ντυμένοι με μαύρα ρούχα, κρατώντας στα χέρια τους ρόπαλα και μαχαίρια, εισέβαλαν στον χώρο. Οπως ήταν αναμενόμενο, επικράτησε πανικός. Σημειώνεται πως ανάμεσα στους θεατές ήταν γυναίκες και παιδιά! Οι άγνωστοι άρχισαν να σπάνε ό,τι έβρισκαν μπροστά τους, ενώ από τα επεισόδια δύο άτομα τραυματίστηκαν. Η αναμέτρηση διακόπηκε οριστικά, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να πιστέψουν τι συνέβαινε. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι στον αγώνα δεν υπήρχε ουσιαστική αστυνομική δύναμη. Σε δηλώσεις του ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης χαρακτήρισε τα επεισόδια «θλιβερά και αποτρόπαια», διαμηνύοντας ότι τέτοια περιστατικά δεν πρέπει και δεν θα μείνουν ατιμώρητα.

Επίσης, το Σάββατο σε πεδίο μάχης μετατράπηκαν οι δρόμοι έξω από το κλειστό γυμναστήριο της Νίκαιας, την ώρα που διεξαγόταν αγώνας μπάσκετ μεταξύ του Ιωνικού και του Ερμή Αγιάς. Αιτία ήταν η «συνάντηση» των οπαδών δύο «ορκισμένων εχθρών», του Ιωνικού και της Προοδευτικής – που θα αγωνίζονταν χθες στον Κορυδαλλό.
Το… κακό με τα επεισόδια τρίτωσε στο Αιγάλεω, στην αναμέτρηση του Διαγόρα Δρυοπιδέων με το Μαρούσι, η οποία διεκόπη στο 34ο λεπτό, έπειτα από επίθεση οπαδών στους φιλάθλους του Αμαρουσίου. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η ένταση συνεχίστηκε και χθες, αυτή τη φορά έξω από το γήπεδο του Περιστερίου, όταν οπαδοί του Ατρομήτου έριξαν καπνογόνα από την εξέδρα στους οπαδούς του Πανιωνίου τη στιγμή που εκείνοι προσέγγιζαν το γήπεδο στον πεζόδρομο.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...