Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Τρεις για ένα τηλεπαιχνίδι

Χαμός για ένα τηλεπαιχνίδι! Συνεχίζονται τα δοκιμαστικά στο Mega...

To άγχος του ταξιδιάρη Αρναούτογλου για το «Travel Show» στον ΑΝΤ1!

«Travel Show»! Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει με νέα εκπομπή...

«Σφήνα» ΑΝΤ1 για Νίκο Μουτσινά

Σε σύγχυση βρίσκεται ο Νίκος Μουτσινάς σχετικά με το...

Σοκ στη Σητεία! Στραγγάλισε την εν διαστάσει σύζυγό του μπροστά στα παιδιά τους

❱❱ Σαν κεραυνός έπεσε στη φιλήσυχη Σητεία η είδηση ότι ένας 36χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια την 32χρονη εν διαστάσει σύζυγό του, μπροστά στα μάτια των παιδιών τους, και έπειτα παραδόθηκε στην Αστυνομία. Η άτυχη Κατερίνα βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της μητέρας της, όπου είχε καταφύγει από τα Χριστούγεννα με τα μωρά της (ενάμισι έτους και έξι μηνών), μην μπορώντας να αντέξει άλλο την κακοποίηση που υφίστατο από τον άντρα της. Μάλιστα, τον είχε καταγγείλει στις Αρχές για ενδοοικογενειακή βία.

Ζήλευε παθολογικά

Σύμφωνα με συγγενείς και γείτονες, o Γιώργος (μικρή φωτό) ζήλευε παθολογικά την Κατερίνα, με αποτέλεσμα οι καβγάδες μέσα στο σπίτι να είναι άγριοι και καθημερινοί, ενώ είχε φτάσει στο σημείο ακόμη και να την κλειδώνει μέσα στο σπίτι τους! Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη στο σπίτι της μητέρας της 32χρονης, όταν η κοπέλα βρισκόταν μόνη της με τα παιδιά. Ο 36χρονος είχε δώσει ραντεβού μαζί της για να πάνε τα μωρά στον παιδίατρο, αλλά άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα, αφού ο Γιώργος πίεζε την Κατερίνα να γυρίσει στο σπίτι τους και εκείνη αρνιόταν.

Η κατάσταση ξέφυγε για τα καλά από τον έλεγχο και ο 36χρονος, που είχε καταληφθεί από αμόκ, την ξυλοκόπησε και την άρπαξε από τον λαιμό στραγγαλίζοντάς την!

Παραδόθηκε

Αφού η άτυχη 32χρονη έπεσε νεκρή στο δάπεδο, ο συζυγοκτόνος πήγε γραμμή στην Αστυνομία, όπου φέρεται ότι ομολόγησε το έγκλημά του. Την άτυχη γυναίκα εντόπισε ο αδελφός της, ο οποίος, πλησιάζοντας στο σπίτι, άκουσε τα ανιψάκια του να κλαίνε γοερά. Ο άντρας υπέστη σοκ και τηλεφώνησε στη γυναίκα του κλαίγοντας: «Η Κατερίνα πέθανε, τη στραγγάλισε, τη σκότωσε!»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη κοπέλα ήταν συμβασιούχος υπάλληλος στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Σητείας, ενώ ο άντρας της συμβασιούχος στο Δασαρχείο.

Μάλιστα, ο 36χρονος έχει ακόμη ένα παιδί, 13 ετών σήμερα, από την πρώτη σύζυγό του, η οποία πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 25 ετών.

Μάλιστα, ο άντρας τότε είχε δεχτεί ψυχολογική υποστήριξη για να ξανασταθεί στα πόδια του.

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...