Τρίτη 24/9/2013

ΚΡΙΟΣ: Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ανεμελιά που θα θέλατε. Οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες και θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με επιδεξιότητα και κυρίως διπλωματία.

ΤΑΥΡΟΣ: Οσοι είστε αδέσμευτοι πρέπει να γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και πιο πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους φίλους σας στις εξορμήσεις τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κλείστε πληγές του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά, γιατί σας ανοίγονται νέοι δρόμοι στον αισθηματικό τομέα, που δεν πρόκειται να τους περπατήσετε μόνοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα σας προσφερθεί γόνιμο έδαφος για καινούργιες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες που μπορεί να μην έχουν εγγυήσεις για διάρκεια, αλλά σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι.

ΛΕΩΝ: Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο έρωτας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και πρέπει να μένει αθέατη και μακριά από αδιάκριτα μάτια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να απεχθάνεται τις πολλές κοινωνικές εκδηλώσεις, αλλά δεν μπορεί να μένει και πολλές φορές μακριά σας, γιατί ζηλεύει.

ΖΥΓΟΣ: Οταν προσπαθείτε να δείξετε πως εσείς έχετε το δίκιο στη σχέση σας, να προσέχετε περισσότερο τα λόγια και τις εκφράσεις που χρησιμοποιείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Διατηρήστε όσο μπορείτε τις αναγκαίες ισορροπίες στις σχέσεις με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Παλέψτε στις αναποδιές που έρχονται και σταματήστε να το βάζετε στα πόδια.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αρχίστε να τακτοποιείτε ό,τι σας προκαλεί άγχος, χωρίς άλλες αναβολές. Αφήστε τη φαντασία σας στην άκρη και κάντε τις κινήσεις που πρέπει με λογικές διαδικασίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Με υπομονή και επιμονή θα έχετε σύντομα πολύ καλά αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις καθημερινές ασχολίες να απορροφούν πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εάν δεν μειώσετε τις εσωτερικές σας εντάσεις, δεν δείτε ότι οι εξελίξεις είναι θετικές. Μην κουράζετε τους δικούς σας ανθρώπους με τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε βιαστικές κινήσεις που θα προδώσουν αυτά που έχετε προγραμματίσει. Διασκεδάστε περισσότερο και ασχοληθείτε με ό,τι σας ευχαριστεί και σας φτιάχνει τη διάθεση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...