Νέα αίτηση αποφυλάκισης από τον ηθοποιό Γιώργο Καρκά

❱❱ Αλλη μια προσπάθεια για να αποφυλακιστεί έκανε ο 29χρονος ηθοποιός Γιώργος Καρκάς, που κατηγορείται για τον βιασμό ενός 24χρονου οδηγού ταξί……καθώς προσέφυγε στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών κατά της ανακριτικής διάταξης, με την οποία είχε απορριφθεί η προηγούμενη αίτησή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη νέα προσφυγή του ο προφυλακισμένος ηθοποιός υποστηρίζει πως με «υποθέσεις και ανεδαφικές εικασίες είναι απαράδεκτο να στερούμαι την προσωπική μου ελευθερία», ενώ χαρακτηρίζει «ψευδομηνυτή» τον οδηγό ταξί.

Παράλληλα, επικαλείται τόσο την ιατροδικαστική έκθεση όσο και την τοξικολογική εξέταση, σύμφωνα με την οποία -όπως λέει- δεν βρέθηκαν ουσίες σε βιολογικό υλικό του παθόντος.

Oπως καταλήγει στην αίτησή του ο 29χρονος ηθοποιός, από κανένα στοιχείο της δικογραφίας δεν προκύπτει ότι στις 537 αναζητήσεις οδηγών για 28 διαδρομές, που φέρεται ότι έκανε μέσω Taxibeat σε διάστημα δύο μηνών, «έστω και μία φορά δεν επέδειξα τέτοια συμπεριφορά, ως ψευδώς κατηγορούμαι, σε άλλον οδηγό ταξί».

«Προσκόμισα με τους δικηγόρους μου κάποια νέα στοιχεία, τα οποία απαντούν σε κάθε πιθανό ενδεχόμενο και κάθε πιθανό τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να έχω τελέσει αυτό το πράγμα σε αυτόν τον άνθρωπο» δήλωσε ο 29χρονος με αφορμή την τελευταία εξέλιξη. Η απάντηση του Δικαστικού Συμβουλίου στη νέα αίτηση του ηθοποιού να δοθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ