Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Ωρα μηδέν!

❱❱ Τι υποστήριξε η Ειρήνη Μελισσαροπούλου στην απολογία της για το σακίδιο με την κόκα και τον Ρουμάνο φίλο που της έκανε δώρο το ταξίδιΟι πιο κρίσιμες δύο ώρες της ζωής της ήταν για την 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου οι χθεσινές, τις οποίες πέρασε απολογούμενη ενώπιον των δικαστικών Αρχών του Χονγκ Κονγκ. Το μοντέλο από τη Μυτιλήνη επανέλαβε τον ισχυρισμό της ότι δεν γνώριζε πως μετέφερε ναρκωτικά στο σακίδιό της και περιέγραψε πώς γνωρίστηκε με τα πρόσωπα που την οδήγησαν σε αυτόν τον κυκεώνα και στις φυλακές της ασιατικής μεγαλούπολης.

Oπως είπε στην απολογία της, όλα ξεκίνησαν από τη γνωριμία με έναν Ρουμάνο φίλο της, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη που του έδειξε. Σύμφωνα με το newsit.gr, η 21χρονη τόνισε πως ο φίλος της ήξερε ότι της αρέσουν τα ταξίδια και της έκανε δώρο τα εισιτήρια για να πάνε στην Αντίς Αμπέμπα. Παράλληλα, της πρότεινε να γίνει μοντέλο και να κάνει ένα portfolio με φωτογραφίες από την αφρικανική πόλη, η οποία -όπως της είπε- είναι πολύ προηγμένη.

Τελικά, την έπεισε με διάφορες προφάσεις να ταξιδέψει μόνη, λέγοντάς της ότι θα συναντιόνταν εκεί δύο ημέρες αργότερα. Ομως, όπως είπε, της έδωσε το σακίδιο που, όπως αποδείχθηκε, την «έκαψε», καθώς περιείχε 2,6 κιλά κοκαΐνη. Στην ερώτηση για το τι έγινε στο αεροδρόμιο, η Μελισσαροπούλου απάντησε ότι τα ναρκωτικά βρέθηκαν στον τρίτο έλεγχο.

«Αν ήξερα ότι είχε ναρκωτικά το σακίδιο, μετά τους δύο ελέγχους θα μου ήταν δύσκολο να πάω σε μια τουαλέτα και να το πετάξω; Ή να ξήλωνα μόνη μου μέσα στην τουαλέτα το σακίδιο με τα ναρκωτικά, να έπαιρνα το σακίδιο με τα ρούχα και να έφευγα;» είπε, υπερασπιζόμενη την αθωότητά της.
Η 21χρονη τόνισε επίσης ότι είχε γνώση των ελέγχων, καθώς ο αστυνομικός πατέρας της εργαζόταν στο Τελωνείο Μυτιλήνης και είχε πάει στον χώρο εργασίας του, όπου υπάρχουν μηχανήματα ελέγχου. Μάλιστα, συμπλήρωσε ότι της έστελνε συνεχώς μηνύματα ο φίλος, τα οποία εκείνη θεώρησε ότι είναι από ενδιαφέρον για το ταξίδι της και όχι από την αγωνία του για την κοκαΐνη…

Σήμερα πρόκειται να αγορεύσουν ο εισαγγελέας και ο συνήγορος υπεράσπισης, ενώ την Τετάρτη θα ανακοινωθεί η ετυμηγορία. Ωστόσο, ο δικηγόρος του μοντέλου, που κρατείται επί 16 μήνες, Σάκης Κεχαγιόγλου (μικρή φωτό) εμφανίζεται απαισιόδοξος: «Για μένα, ενδεχόμενη αθώωσή της θα αποτελέσει έκπληξη. Ευχάριστη έκπληξη, αλλά έκπληξη. Φυσικά, η ιστορία των ποινικών δικαστηρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό είναι γεμάτη από εκπλήξεις…»

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...