Διασώστης του ΕΚΑΒ «έγινε» μαιευτήρας

❱❱ Δεν… κρατιόταν να αντικρίσει τη μαμά του ένα μωρό, το οποίο γεννήθηκε μέσα στο ασθενοφόρο καθ’ οδόν προς το μαιευτήριο! Σύμφωνα με τις περιγραφές ενός από τους διασώστες του ΕΚΑΒ, τα απρόσμενα γεννητούρια έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Ενώ το ασθενοφόρο κινούνταν σε έναν κεντρικό δρόμο της Αθήνας, ακούστηκαν κορναρίσματα, με αποτέλεσμα να κάνει στην άκρη. Εκπληκτο το πλήρωμα αντίκρισε μια ετοιμόγεννη γυναίκα στο πίσω κάθισμα του ακινητοποιημένου οχήματος «Τη ρωτάμε, το πρώτο; Μας λέει ναι… Ηρεμούμε με τον συνάδελφο, το πρώτο παιδί σπάνια βγαίνει γρήγορα… Τη βάζουμε στο ασθενοφόρο… Εξετάζω… Δεν προλαβαίνουμε νοσοκομείο…» ανέφερε στην ανάρτησή του ο διασώστης, λέγοντας πως και οι δυο ήταν ήρεμοι τη στιγμή του τοκετού.

«Το πιο ωραίο κλάμα… αυτό μιας νέας ψυχής που έρχεται στο Φως! Αμέσως πάλι το μωράκι τοποθέτηση στο στήθος της… Να ακούει την καρδιά της μητέρας να ηρεμήσει… Κόβουμε τον λώρο… Αυτός ο Αγόραρος ροδαλός, όμορφος, ήσυχος στην αγκάλη τη ζεστή της μάνας…» κατέληγε η συγκινητική ανάρτηση.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ