Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

«Η γυναίκα μου δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα»

❱❱ Στην κατάθεσή του ο πονεμένος πατέρας δεν μπόρεσε να εξηγήσει γιατί η 46χρονη «βούτηξε» από τον 5ο όροφο αφού πρώτα πέταξε το αγγελούδι τους

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Αναπάντητα παραμένουν τα ερωτήματα γύρω από την απίστευτη τραγωδία που διέλυσε μια οικογένεια το απόγευμα της Τρίτης στον Νέο Κόσμο, όταν μια 46χρονη μητέρα πέταξε το παιδί της από τον πέμπτο όροφο και στην συνέχεια το ακολούθησε στο κενό.

Ο τραγικός πατέρας και σύζυγος, που βιώνει έναν ανείπωτο εφιάλτη, δεν μπόρεσε να φωτίσει τα σκοτεινά σημεία στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς.

«Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, η σύζυγός μου δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Iσως στην εφηβική της ηλικία να είχε κάποιο θέμα, όμως ουδέποτε είχε δείξει σημάδια πως υπάρχει κάτι ανησυχητικό. Δεν είχαμε εντάσεις στον γάμο μας, είχαμε το παιδάκι μας. Δεν ξέρω γιατί το έκανε, λίγη ώρα πριν είχαμε ανταλλάξει μηνύματα, χωρίς να αφήσει να φανεί πως κάτι συμβαίνει. Hταν τα συνηθισμένα μηνύματα που ανταλλάσσει ένα ζευγάρι, όταν ο ένας λείπει στη δουλειά» είπε.

Εντρομος

Ο άτυχος άνδρας, που εργάζεται σε εταιρία ηλεκτρονικών υπολογιστών, είχε μόλις φτάσει στην πολυκατοικία όπου διέμενε με την οικογένειά του και αντιλήφθηκε το κακό που πήγαινε να γίνει. Ανέβηκε γρήγορα στον πέμπτο όροφο αλλά, όταν προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα, διαπίστωσε έντρομος ότι η γυναίκα του την είχε κλειδώσει και μάλιστα είχε βάλει τον μεταλλικό σύρτη.

Σε μια απελπισμένη προσπάθεια να σώσει την κόρη του αλλά και τη σύζυγό του, χτύπησε στο διπλανό διαμέρισμα, βγήκε στο μπαλκόνι του γείτονά του διακινδυνεύοντας τη ζωή του και προσπάθησε να περάσει σε αυτό του δικού του σπιτιού, για να αποτρέψει την τραγωδία.

Oμως, η 46χρονη πέταξε τη μικρή Eφη στο κενό και στη συνέχεια έπεσε και η ίδια από το μπαλκόνι στο πεζοδρόμιο. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έφτασαν άμεσα προσπάθησαν να σώσουν το παιδί, το οποίο ως εκείνη τη στιγμή είχε σφυγμό. Μάλιστα το μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων, όπου οι γιατροί έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να το κρατήσουν στη ζωή, χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρουν.

f2 9
Κεράκια, λουλούδια και ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπουτσάκια άφησαν οι γείτονες στο σημείο όπου έπεσε η μικρή Εφη

Χθες οι γείτονες της οικογένειας άναψαν κεριά στο σημείο όπου έπεσε το άτυχο κοριτσάκι και άφησαν στη μνήμη του ένα ζευγάρι λευκά παιδικά παπουτσάκια. Οπως έγινε γνωστό, το τετράχρονο αγγελούδι είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν ένα πρόβλημα υγείας και είχε χρειαστεί να υποβληθεί σε εγχείρηση που είχε επιτύχει.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...