Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου, 2025

Γιάννης Νταλιάνης: «Κάποια σχόλια για τα προσωπικά μου με στεναχωρούν γιατί φτάνουν...

Ο Γιάννης Νταλιάνης απέκτησε από τον γάμο του με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου δύο κόρες και σε συνέντευξή του μίλησε γι’αυτές.

Οι αποκαλύψεις του Νικολά Σαρκοζί για την φυλάκισή του – «20...

Σκέτη «κόλαση» ήταν η παραμονή είκοσι ημερών του Νικολά...

Ένας… άλλος «Άγιος Έρωτας»: Το ερωτικό πάθος ανάμεσα σε δύο γυναίκες που...

Σε μια τηλεοπτική πραγματικότητα όπου κυριαρχούν τα ετερόφυλα ζευγάρια και ιστορίες γύρω από άντρες ομοφυλόφιλους, είναι πραγματικά ξεχωριστό να βλέπουμε μια σειρά εποχής να τολμά να παρουσιάσει έναν γυναικείο έρωτα.

Πένθος για τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη

Δύσκολες ώρες περνάει ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.Ο ηθοποιός έχασε τον...

Ο «Ρομπέν των Πατρών»

❱❱ Ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Καλλέργης, με μεγάλη φιλανθρωπική δράση στην Αχαΐα, ανέλαβε και την ανάπλαση του Σκαγιοπούλειου Ορφανοτροφείου.

O Αλέξανδρος Καλλέργης, γνωστός και ως «Ρομπέν των Πατρών», χάρη στη μεγάλη φιλανθρωπική του δράση, βοηθά σιωπηλά ευπαθείς ομάδες.

Ο Πατρινός επιχειρηματίας, που είχε ενημερωθεί για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Σκαγιοπούλειο Ιδρυμα (ορφανοτροφείο), την περίοδο των χριστουγεννιάτικων εορτών αλλά και πριν από λίγες μέρες μοίρασε αγάπη, ρούχα και παπούτσια στους λιλιπούτειους φίλους του. Μετά την επίσκεψή του, φανερά συγκινημένος από όσα έζησε εκεί, έδωσε στη διεύθυνση του ορφανοτροφείου την υπόσχεση να αναλάβει εξ ολοκλήρου την ανάπλαση και την ανακατασκευή των κύριων εσωτερικών χώρων.


Ο επιχειρηματίας (πρώτος από δεξιά) κατά την επίσκεψή του μαζί με τη Φαίη Σκορδά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων

«Καθημερινά δέχομαι δεκάδες τηλεφωνήματα και μηνύματα από συλλόγους και φορείς που ζητούν τη βοήθειά μου. Σε ένα από αυτά ήταν η δημοσιογράφος Ελένη Βασιλοπούλου, η οποία ζήτησε τη συνδρομή μου στην παροχή υποδημάτων στα παιδιά του ιδρύματος, και αμέσως είπα το “ναι”. Θεωρώ αδιανόητο να απολαμβάνω τις όποιες χαρές της ζωής μου χωρίς πρωτίστως να μην έχω προσφέρει, έστω και το ελάχιστο, σε όσους το έχουν πραγματικά ανάγκη. Οταν βοηθώ, αισθάνομαι πληρότητα» μας λέει ο κ. Καλλέργης, ο οποίος έχει συμβάλει τα μέγιστα και στις αστυνομικές Αρχές της αχαϊκής πρωτεύουσας.

«Εχω βοηθήσει σε κάποιες ανάγκες ηλεκτρονικού εξοπλισμού την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, καθώς υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε ηλεκτρονικά μέσα, τα οποία δυσχεραίνουν το δύσκολο μα αναγκαίο έργο τους για την πάταξη του εγκλήματος» προσθέτει.


Σε μαγαζί αθλητικών ειδών με δεκάδες παιδάκια από το Σκαγιοπούλειο

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο «Ρομπέν των Πατρών», ο οποίος συμβουλεύει τους συνανθρώπους του «να βοηθούν όσο μπορούν, όποτε μπορούν και με όποιον τρόπο μπορούν», πριν από έναν χρόνο έκανε μια σπουδαία δωρεά σε φιλανθρωπική οργάνωση και στον Δήμο Πάτρας, στη μνήμη του πατέρα του Κωνσταντίνου Καλλέργη, προσφέροντας ενάμιση τόνο κρέας, ενώ παρέδωσε μηχανήματα υψίστης σημασίας στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων, όπου παρέστη και η Φαίη Σκορδά.

spot_img




ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πήγε να διασκεδάσει με τον νέο σύντροφό της στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο πρώην της

Πήρε τον σύντροφό της και πήγαν να διασκεδάσουν στο μαγαζί που εμφανίζεται ο πρώην της σύντροφος

Κώστας Φραγκολιάς: «Η Δώρα έφυγε από το σπίτι μας και έχω κούτες στο σαλόνι και τις βλέπω»

Ο Κώστας Φραγκολιάς αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στην πρώην σύντροφό του, Δώρα και εξομολογήθηκε πως θα ήθελε να τον βρει η νέα χρονιά.

«Πρώην σύντροφός μου, μου είπε να πάω σε ξενοδοχείο με έναν επιχειρηματία για 50.000 ευρώ»

Αποκάλυψε την ανήθικη πρόταση που της έκανε πρώην σύντροφός της.

Βρέθηκε η Ναταλία Λιονάκη – Δείτε πού βρίσκεται και τι κάνει;

Πολύς λόγος και ανησυχία υπήρξε το τελευταίο διάστημα για...

Δε θα πιστέψετε ποιος γνωστός ηθοποιός είναι ο νονός της Ελεωνόρας Ζουγανέλη

«Ισχύει ότι έχω βαφτίσει την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Ως βαφτιστήρα είναι εξαιρετική, εγώ δεν είμαι καλός ως νονός»

Η εξομολόγηση της Νάντιας Κοντογεώργη για την υγεία της: «Πέρυσι ξεκίνησε η περιπέτειά μου»

Η Νάντια Κοντογεώργη αποκάλυψε την περιπέτεια υγείας της και πόσταρε φωτογραφία της έξω από το νοσοκομείο.




Μποζουκια Αθηνα