Φίλτρα νερού – Ποια είναι τα καλύτερα και από πού να τα αγοράσετε

Τα κριτήρια επιλογής οποιουδήποτε φίλτρου νερού κάτω πάγκου δεν είναι πολλά, όμως είναι πολύ σημαντικά καθώς από αυτά κρίνεται η ποιότητα για τα φίλτρα νερού άνω πάγκου που θα επιλέξετε για το σπίτι σας.

Πρώτος και σημαντικός παράγοντας επιλογής φίλτρου είναι οι μολυσματικοί παράγοντες που υπάρχουν και πρέπει να μειωθούν ώστε το νερό που φτάνει στο ποτήρι να είναι καθαρό και απαλλαγμένο όσο γίνεται από βακτήρια. Επίσης σημαντικό είναι να καθορίσετε τη χρήση του φίλτρου. Η χρήση του θα είναι για μαγείρεμα, για ντουζ, γενικά για όλες τις δραστηριότητες του νοικοκυριού;

Χρήση φίλτρων ενεργού άνθρακα

2 5 

Ο ενεργός άνθρακας είναι μία δημοφιλής μέθοδος φίλτρανσης νερού. Η λειτουργία των φίλτρων άνθρακα έγκειται στην απορρόφηση ουσιών που γίνεται μεταξύ της επιφάνειας του άνθρακα και της ουσίας. Αυτή η διαδικασία ονομάζεται ενδομοριακή έλξη. Υπάρχουν αρκετοί τύποι ενεργού άνθρακα. Ένας από αυτούς είναι το φίλτρο ενεργού φυτικού συμπαγή άνθρακα από κέλυφος καρύδας, το CARBON ΙΙΙ, που θα βρείτε με ένα κλικ. Ο ενεργοποιημένος άνθρακας καθαρίζει το νερό από χλώριο, τις πτητικές οργανικές ενώσεις, τα φυτοφάρμακα και πολλά άλλα παραπροϊόντα.

Μέθοδος της αντίστροφης ώσμωσης

3 4Η μέθοδος της αντίστροφης ώσμωσης θεωρείται μία από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους προστασίας του πόσιμου νερού σχεδόν για όλους τους μολυσματικούς παράγοντες. Το νερό φιλτράρει μία μεμβράνη, η οποία αφήνει να περάσει μόνο το ποσοστό νερού που είναι καθαρό, αφήνοντας απ’ έξω τα διαλυμένα άλατα, τις χημικές ουσίες, το αρσενικό, τον μόλυβδο και πολλά άλλα. Βρείτε εδώ το φίλτρο νερού αντίστροφης όσμωσης.

Για παραπάνω πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα με τα πιο αξιόπιστα φίλτρα νερού για να έχετε πάντα καθαρό και ποιοτικό νερό στο σπίτι ή στον επαγγελματικό σας χώρο.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ