Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Η Κατερίνα Βρανά γιορτάζει την ημέρα που σχεδόν πέθανε

Είναι μια μαχήτρια της ζωής και δεν ξεχνά ποτέ...

Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει...

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του...

Δημήτρης Ρούσσος: Ο τραγουδοποιός που πέρασε και από το «The Voice», είναι...

Οταν δεν γράφει τα δικά του τραγούδια, ο Δημήτρης...

Μεσίτες «μαϊμού» πήραν προκαταβολή 52.000 € για πώληση διαμερίσματος που ανήκει σε φυλακισμένη

❱❱ Η ιδιοκτήτρια βρίσκεται στον Κορυδαλλό για απόπειρα φόνου της κόρης και της μητέρας της.

Δεν έχει προηγούμενο η κομπίνα που προσπάθησαν να στήσουν δύο γυναίκες και ένας άνδρας για να πουλήσουν ένα διαμέρισμα «φιλέτο» στον Παράδεισο Αμαρουσίου εν αγνοία της ιδιοκτήτριάς του, που εκτίει ποινή φυλάκισης στον Κορυδαλλό επειδή αποπειράθηκε να σκοτώσει τη μητέρα της και την ανήλικη κόρη της!

Οι δράστριες, οι οποίες συνελήφθησαν, φαίνεται ότι γνώριζαν το ιστορικό της ιδιοκτήτριας και πως το διαμέρισμα ήταν κενό, καθώς η μόλις 4,5 ετών κόρη της και η γιαγιά της το είχαν εγκαταλείψει. Οι δύο γυναίκες, μία 58χρονη σεσημασμένη για απάτες και μία 42χρονη, κατάφεραν να διαρρήξουν την πόρτα του διαμερίσματος και στη συνέχεια να αλλάξουν κλειδαριά. Ετσι, διέθεταν πλέον κλειδιά για την εύκολη πρόσβασή τους στο ακίνητο. Μάλιστα, η 42χρονη έπαιζε τον ρόλο της ιδιοκτήτριας, καθώς μοιάζει αρκετά με την προφυλακισμένη γυναίκα!

Τον ρόλο του μεσίτη ανέλαβε ο 50χρονος συνεργός των δύο σατανικών γυναικών, που έβαλε την αγγελία για την πώληση του διαμερίσματος πρώτου ορόφου, 90 τ.μ., στον Παράδεισο σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, καθώς οι απατεώνες ζητούσαν το ποσό των 115.000 ευρώ. Γρήγορα βρέθηκε ενδιαφερόμενος και η υποτιθέμενη ιδιοκτήτρια του έδειξε το διαμέρισμα, αλλά και ταυτότητα και δίπλωμα οδήγησης με τα στοιχεία της πραγματικής ιδιοκτήτριας, τα οποία βέβαια είχαν βρει μέσα στο σπίτι και τα είχαν πλαστογραφήσει! Ο υποψήφιος αγοραστής πείστηκε ότι ήταν ευκαιρία να αγοράσει το ακίνητο ως επένδυση και η τελική τιμή έκλεισε στα 128.000 ευρώ, καθώς έδωσε ένα μικρό ποσό στον… μεσίτη και στη δήθεν ιδιοκτήτρια για το καπάρο! Η αποπληρωμή ορίστηκε να γίνει με την υπογραφή των συμβολαίων. Ωστόσο, οι απατεώνες κατάφεραν να του αποσπάσουν σταδιακά το ποσό των 52.000 ευρώ με πρόσχημα την ασθένεια της «ιδιοκτήτριας».

Συγκεκριμένα, η ιδιοκτήτρια «μαϊμού» τού τηλεφώνησε και άρχισε να του κλαίγεται πως πάσχει από καρκίνο και ότι είναι άμεση ανάγκη να προβεί σε ακριβές χημειοθεραπείες και αγορά φαρμάκων, ζητώντας του σταδιακά διάφορα ποσά, ύψους 5.000 ευρώ και 10.000 ευρώ τη φορά, με την υπόσχεση ότι θα τα αφαιρούσαν από την αρχική τιμή του διαμερίσματος.

Λειτουργώντας ανθρωπιστικά, ο επίδοξος αγοραστής έδινε στην αρχή τα ποσά χωρίς να υποψιαστεί το παραμικρό. Ομως στη συνέχεια άρχισε να αντιδρά, καθώς η υπογραφή των συμβολαίων καθυστερούσε και άρχισε να πιέζει την υποτιθέμενη ιδιοκτήτρια και τον μεσίτη. Τελικά, έδωσαν ραντεβού σε ένα συμβολαιογραφείο στα βόρεια προάστια, όπου όμως η έμπειρη συμβολαιογράφος κατάλαβε αμέσως ότι κάτι δεν πάει καλά με τα χαρτιά! Χωρίς να ενημερώσει τον υποψήφιο αγοραστή, πήγε στην άλλη αίθουσα του γραφείου της και τηλεφώνησε στην Ασφάλεια Αττικής, με αποτέλεσμα οι απατεώνες να συλληφθούν επί τόπου.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...