Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

Σάλτο μορτάλε 47χρονης στο Mall μπροστά στη Φωτεινή Δάρρα

❱❱ Θρίλερ στο The Mall με 47χρονη που έκανε salto mortale από τον τρίτο όροφο

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Εφιαλτικές στιγμές εκτυλίχθηκαν μπροστά στα μάτια δεκάδων επισκεπτών στο εμπορικό κέντρο The Mall στο Μαρούσι, καθώς μια 47χρονη γυναίκα, η οποία μιλούσε έντονα στο κινητό της, έκανε salto mortale από τον τρίτο όροφο, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν τις έρευνες καταλήγουν στην εκδοχή της αυτοκτονίας, καθώς από το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου, το οποίο έχουν στα χέρια τους, η άτυχη γυναίκα φαίνεται ότι μιλά στο κινητό ενώ βρίσκεται στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας, στο τρίτο επίπεδο και στη συνέχεια ανεβαίνει στην κουπαστή του διαχωριστικού και βουτά στο κενό. Μάρτυρες της τραγικής σκηνής ήταν δεκάδες γονείς, οι οποίοι απομάκρυναν όπως όπως τα ανήλικα παιδιά τους για να μη δουν το ανατριχιαστικό θέαμα της αιμόφυρτης γυναίκας.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν έρευνες πήραν οπτικό υλικό και από τις κάμερες στον σταθμό του ηλεκτρικού και εντόπισαν την άτυχη 47χρονη να περπατά από την αποβάθρα μέχρι το Mall, μιλώντας πάντα έντονα στο κινητό της. Η γυναίκα φαίνεται ότι διανύει όλη την απόσταση μέχρι το τρίτο επίπεδο του εμπορικού κέντρου, όπου οι εκεί εγκατεστημένες κάμερες την έχουν καταγράψει να κοντοστέκεται στην κορυφή της σκάλας με το κινητό στο χέρι της και μιλώντας έντονα. Ξαφνικά, πιάνεται από την κουπαστή της σκάλας και πέφτει στο κενό μέχρι το πρώτο επίπεδο του κέντρου, προκαλώντας πανικό στους εκατοντάδες επισκέπτες.

Αμεσα έφτασαν στο σημείο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ αλλά και δυνάμεις της Αστυνομίας. Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς τα τραύματά της ήταν συντριπτικά. Οπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών, η άτυχη 47χρονη καταγόταν από τη Λέσβο και εργαζόταν σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρία, ενώ η μητέρα της το τελευταίο διάστημα κατοικεί σε κοινότητα της Εύβοιας.

Φωτεινή Δάρρα: «Τράβηξα το παιδί να μη δει το θέαμα»

Τον απόλυτο τρόμο έζησε χθες η Φωτεινή Δάρρα, καθώς έγινε αυτόπτης μάρτυρας της τραγωδίας στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens, όπου η 47χρονη γυναίκα έκανε βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο!

Ακόμα πιο σοκαριστικό είναι το γεγονός πως εκείνη τη στιγμή η γνωστή ερμηνεύτρια ήταν μαζί με τον σύζυγό της και το παιδί τους. Οπως ανέφερε στο facebook, όταν άκουσε τον εκκωφαντικό γδούπο και αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, απομάκρυνε αυθόρμητα πίσω την κόρη της, ώστε να μην αντικρίσει το μακάβριο θέαμα. «Ημουν με το παιδί μου. Την τράβηξα πίσω για να μη δει το θέαμα. Προσεύχομαι να είναι καλά (ενν. η 47χρονη)» έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια, ενώ περιέγραψε τις σκηνές τρόμου και αλλοφροσύνης που ακολούθησαν: «Επικράτησε πανικός, με τους υπευθύνους του εμπορικού κέντρου να φωνάζουν στον κόσμο να μείνει μέσα στα μαγαζιά για να μην αντικρίσει τη νεκρή γυναίκα» είπε μιλώντας στο Star και πρόσθεσε πως είναι ακόμη σοκαρισμένη.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...