12χρονος με αυτισμό μίλησε πρώτη φορά όταν προσκύνησε την εικόνα του αγ. Νικολάου

❱❱ Εμβρόντητοι έμειναν οι δάσκαλοι και οι συμμαθητές ενός 12χρονου με αυτισμό, ο οποίος δεν είχε μιλήσει ποτέ στη ζωή του…

Όταν τον άκουσαν να αρθρώνει τις πρώτες του λέξεις λίγη ώρα αφότου προσκύνησε μία θαυματουργή εικόνα του αγίου Νικολάου!

Οι θαυμαστές παρεμβάσεις του προστάτη αγίου χιλιάδων χριστιανών είναι ξακουστές απ’ άκρη σ’ άκρη του κόσμου, ενώ δεν σταματούν να προστίθενται κάθε τόσο νέες συγκλονιστικές μαρτυρίες που προκαλούν δέος.

Μία από αυτές τις ιστορίες είναι και ενός μικρού μαθητή από την Ουκρανία, ο οποίος πιστεύεται ότι μίλησε πρώτη φορά όταν ασπάστηκε τη θαυματουργή εικόνα του αγίου Νικολάου στην περιοχή Κριβόι Ρογκ.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της επισκοπής της πόλης, που δημοσίευσε το σάιτ orthochristian.com, το θαυμαστό περιστατικό συνέβη στις 24 Μαρτίου, μέρα κατά την οποία η Ουκρανική Εκκλησία τιμά τον άγιο Αλέξιο Γκολουσέεφ, ο οποίος θεωρείται προστάτης όσων έχουν αυτισμό και ήταν και ο ίδιος μουγκός έως την ηλικία των 13.

Συγκίνηση

Οι δάσκαλοι του τοπικού Κέντρου Αποκατάστασης Περλ, το οποίο εργάζεται με ανηλίκους που έχουν διαγνωστεί με τη συγκεκριμένη αναπτυξιακή διαταραχή, είχαν συνοδεύσει τα παιδιά του κέντρου στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου.

Οι ίδιοι διηγήθηκαν με έκδηλη συγκίνηση πως κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στον ναό άκουσαν με τα αυτιά τους ένα 12χρονο αγόρι, το οποίο δεν είχε μιλήσει ποτέ ξανά, να βρίσκει τη λαλιά του λίγη ώρα αφότου προσκύνησε μια εικόνα του αγίου Νικολάου!

Οπως ήταν αναμενόμενο, το περιστατικό άφησε άφωνους όσους ήταν μπροστά και τους έκανε να μιλούν για ένα πραγματικό θαύμα που συνέβη με τις προσευχές του αγίου.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ