Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

«Σφαγείο» ο κορυδαλλός

❱❱ Τα διαδοχικά καρέ της φρίκης, στα οποία καταγράφεται λεπτό προς λεπτό η στιγμή της δολοφονίας του Αλβανού βαρυποινίτη Αρμπέρ Μπάκο…

Μέσα στις φυλακές «σφαγείο» του Κορυδαλλού τον περασμένο Ιανουάριο, αποκαλύπτουν την ανεξέλεγκτη δράση της μαφίας των φυλακών, που κάνει απρόκλητα… κουμάντο στο μεγαλύτερο σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο, που έφερε στο φως της δημοσιότητας το «Βήμα της Κυριακής», απεικονίζονται οι δύο κρατούμενοι να κυνηγούν και να μαχαιρώνουν μέχρι τελικής πτώσεως τον 36χρονο βαρυποινίτη στους διαδρόμους των φυλακών, χωρίς κανένας να σταθεί εμπόδιο στη δολοφονική δράση τους.

esr 0104 011 cmykΟι δράστες επιτίθενται ξανά και ξανά με διαδοχικές μαχαιριές στο θύμα, που προσπαθεί να ξεφύγει τρέχοντας, ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι παρακολουθούν σαστισμένοι, χωρίς να κάνουν την παραμικρή κίνηση για να αποτρέψουν τα δολοφονικά χτυπήματα!

Χάος

Οι σοκαριστικές σκηνές που έλαβαν χώρα το μεσημέρι της 14ης Ιανουαρίου 2019, μόλις λίγη ώρα μετά τη μεταφορά του Αρμπέρ Μπάκο από τις Φυλακές Δομοκού στον Κορυδαλλό εν όψει της δίκης για τη δολοφονία του δικηγόρου Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, για την οποία ο 36χρονος βαρυποινίτης κατηγορούνταν ως ένας εκ των ηθικών αυτουργών, είναι ενδεικτικές του χάους που επικρατεί στο σωφρονιστικό κατάστημα. Ο Μπάκο, ο οποίος φέρεται ότι είχε ενεργό ρόλο στο κύκλωμα των μαφιόζων βαρυποινιτών, είχε εκφράσει ήδη φόβους για την επικείμενη μεταφορά του στον Κορυδαλλό, καθώς είχε υποψιαστεί πως οι άλλοτε σύντροφοί του σχεδίαζαν να τον βγάλουν από τη μέση. Αλλωστε, ο ένας εκ των δύο δολοφόνων του ήταν ο συγκατηγορούμενός του και φυσικός αυτουργός στη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, Ιμπραχίμ Μπραχιμάι, ενώ την εντολή για το εν ψυχρώ μαχαίρωμα φέρεται ότι είχε δώσει ο «αρχηγός» της «Κόζα Νόστρα του Κορυδαλλού» Κλοντιάν Λεκοτσάι, επίσης κατηγορούμενος για την εν ψυχρώ εκτέλεση του ποινικολόγου!

*Φωτό δεξιά: Στιγμιότυπα από το βίντεο της φρίκης. Οι δράστες επιτίθενται με διαδοχικές μαχαιριές στον Μπάκο, που προσπαθεί να ξεφύγει, ενώ οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι παρακολουθούν (ΦΩΤΟ: tovima.gr).

Ο 36χρονος Μπάκο είχε καταδικαστεί πρωτόδικα σε πολυετή κάθειρξη για την απόπειρα ανθρωποκτονίας του δικηγόρου Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος ωστόσο βρίσκεται πλέον στο στόχαστρο της έρευνας που διενεργεί ο εφέτης ειδικός ανακριτής Ευτύχης Νικόπουλος για τη δράση της μαφίας των φυλακών. Ο δικηγόρος, καθώς και η 45χρονη συνάδελφός του Χρυσούλα Κιουμουρτζή, που θα περάσουν σήμερα το κατώφλι της Δικαιοσύνης για να απολογηθούν, φέρεται ότι είχαν στενές επαφές με τον φερόμενο ως αρχηγό του κυκλώματος Κλοντιάν Λεκοτσάι. Μάλιστα, η εντυπωσιακή ξανθιά δικηγόρος φέρεται ότι διοχέτευε πληροφορίες στον αδίστακτο Αλβανό κακοποιό για τη… χωροταξία της δικαστικής αίθουσας του Εφετείου, όπου διενεργείται η δίκη για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου, προκειμένου να αποδράσει!

Πάντως, σε ανακοίνωσή του για το επίμαχο βίντεο της δολοφονίας Μπάκο μέσα στις φυλακές το υπουργείο Δικαιοσύνης κάνει λόγο για «εργολαβική δημοσιοποίηση των εικόνων αυτών», που υπονομεύει τη δικαστική και αστυνομική μάχη «για καθαρές φυλακές και ξερίζωμα των εγκληματικών κύκλων και των συμφερόντων που τους στηρίζουν».

Στο μεταξύ, μοιάζει να μην έχουν τέλος τα μαχαιρώματα στις Φυλακές Κορυδαλλού, καθώς ακόμα ένα επεισόδιο σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου. Οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι εντόπισαν έναν αλλοδαπό κρατούμενο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο οποίος έφερε τραύματα από μαχαίρι στους γλουτούς. Το επεισόδιο προέκυψε ύστερα από μικροσυμπλοκή μεταξύ κρατουμένων. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του και επέστρεψε στο κελί του.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...