Η γυμνή αλήθεια του Τζουντ

Βαρύτερος κατά 15 κιλά ο σταρ για την ταινία «Dom Hemingway», όπου ο Λο ως γκάνγκστερ εμφανίζεται όπως τον γέννησε η μητέρα του!

Χρειάστηκε να πάρει περίπου 15 κιλά για τον ρόλο του πρώην κακοποιού στη νέα ταινία του με τίτλο «Dom Hemingway». Οι φαν του όμως κάθε άλλο παρά απογοητεύτηκαν από το θέαμα που τους πρόσφερε ο Τζουντ Λο στο τρέιλερ της ταινίας, στο οποίο εμφανίζεται χωρίς εσώρουχο.

Σε μία από τις σκηνές ο 40χρονος ηθοποιός τρέχει γυμνός, με γυρισμένη την πλάτη στην κάμερα, μέσα σε έναν ελαιώνα, ύστερα από καβγά με τον συμπρωταγωνιστή του Ρίτσαρντ Γκραντ, αφήνοντας τα οπίσθιά του σε κοινή θέα. Προστατεύοντας με το ένα χέρι του ό,τι δεν πρέπει να φαίνεται κι ενώ απομακρύνεται από τον Γκραντ, ακούγεται να φωνάζει: «Πρέπει να αρχίσεις να ελέγχεις τον εαυτό σου. Δεν πρόκειται να σε θάψω εδώ έξω. Είμαι πολύ μεγάλος και δεν έφερα μαζί και τα κατάλληλα παπούτσια».

Το σενάριο της ταινίας «Dom Hemingway» διηγείται τη ζωή του Λο ως επαγγελματία διαρρήκτη χρηματοκιβωτίων, ο οποίος έχει περάσει 12 χρόνια από τη ζωή του στη φυλακή και ξαφνικά αποφασίζει ότι έχει έρθει η ώρα να πάρει την εκδίκησή του από τους συνεργάτες του, ενώ παράλληλα προσπαθεί να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του. Αρχικά τον βλέπουμε να απολαμβάνει μια άνετη ζωή σε πολυτελή βίλα, πίνοντας σαμπάνια συντροφιά με ωραίες γυναίκες. Ολα ανατρέπονται όμως ύστερα από μια επιθανάτια εμπειρία. Αμέσως μετά εμφανίζεται στο σπίτι της κόρης του, την οποία είχε να δει χρόνια και επιχειρεί να ξαναγίνει μέλος της οικογένειάς του. Συναντώντας πρώτη φορά τον εγγονό του υπόσχεται στον ίδιο αλλά και στον εαυτό του να επανορθώσει για τα χαμένα χρόνια, οπότε επιστρέφι στον υπόκοσμο για να κλείσει πίσω του οριστικά αυτό το κεφάλαιο.

Μιλώντας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο ο Λο είχε αποκαλύψει πως είχε αναγκαστεί να καταναλώνει δύο γαβάθες παγωτό και 12 κουτάκια αναψυκτικό την ημέρα για να καταφέρει να πάρει το επιθυμητό βάρος, αφού οτιδήποτε άλλο κι αν είχε δοκιμάσει δεν είχε αποτέλεσμα. «Κάποια στιγμή ανησύχησα ότι δεν θα κατάφερνα να φτάσω τον στόχο μου. Εξέταζα το σώμα μου κάθε βράδυ» είχε πει χαρακτηριστικά.

ΠΕΤΡΙΝΑ ΚΑΛΑΜΒΟΚΙΔΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Βαρύ πένθος για την Εύα Αντωνοπούλου

Η Εύα Αντωνοπούλου μοιράστηκε το πρωί του Σαββάτου με...

Έρωτας από αέρος για τον υιό Τράγκα

Με τα ιερά δεσμά του γάμου πρόκειται να επισφραγίσουν τον έρωτά τους και η Κατερίνα Τασιούλα, ένα πανέμορφο ζευγάρι που εδώ και τρία χρόνια πορεύεται μαζί στη ζωή.

Τρελά ερωτευμένος ο γιος των Ευαγγελάτου – Θεοδωρακοπούλου! Οι φωτο αγκαλιά με την αγαπημένη του

Ο Λάμπης Ευαγγελάτος απολαμβάνει στιγμές ευτυχίας. Ο γιος της...

Θανάσης Ζεκεντές: O δήμαρχος Λοκρών που τιμά την Αλίκη εκπέμπει SOS για το αύριο της ελληνικής υπαίθρου

«Η ελληνική ύπαιθρος αντιμετωπίζει ζωτικά και υπαρξιακά προβλήματα. Εχουν...

«Θα βγει έξω και θα ξανασκοτώσει»

Ανατροπή στη δίκη των Σπετσών! Τα ισόβια στον δράστη...

Στη Βουλή οι αποκαλύψεις «βόμβα» της Espresso για το ξενοδοχείο «φάντασμα» στην Αλθέα!

Τα εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ της «Espresso» για το ξενοδοχείο-φάντασμα στην...

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη όπως δεν την έχετε ξαναδεί! Η σέξι φωτογράφησή της

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη πόζαρε όπως δεν την έχετε...