Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Σαν τρελό… λεωφορείο

Συναγερμός σήμανε χθες το πρωί στα Λιόσια, όταν ένα...

Θύμα βιασμού στις φυλακές ο Δαναός από βαρυποινίτη δολοφόνο

❱❱ Ο Killer που εκτόνωνε το αρρωστημένο σεξουαλικό του ένστικτο στο κορμί του απατεώνα με τα «χίλια πρόσωπα»Ενας αδίστακτος ισοβίτης, που για 13 ολόκληρους μήνες εκτόνωνε τα αρρωστημένα σεξουαλικά του ένστικτα πάνω στην ψυχή και στο κορμί του, ήταν, σύμφωνα με τον 45χρονο παρουσιαστή-τραγουδιστή Κωνσταντίνο Γιαλούρη, ο λόγος που τον οδήγησε στο να δραπετεύσει το 2002 από τις Φυλακές Αλικαρνασσού και να ζει για 17 χρόνια ως Κωνσταντίνος Δαναός, όπως ήταν το καλλιτεχνικό του, με το οποίο έκανε καριέρα στις πίστες και την ΤV.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε χθες σε δηλώσεις του, το μαρτύριο του βιασμού του άρχισε λίγες μόνο ημέρες αφότου οδηγήθηκε στις Φυλακές Αλικαρνασσού για να εκτίσει ποινή που του είχε επιβληθεί για απάτες εις βάρος επιχειρηματιών του νησιού, στους οποίους εμφανιζόταν ως γιος του τότε βουλευτή Γιώργου Λιάνη.

«Μόνο βαρυποινίτες»

«Με έστειλαν στη πιο σκληρή φυλακή. Δεν κατάλαβα ποτέ για ποιό λόγο έγινε αυτό. Σε μια φυλακή όπου ήταν μόνο βαρυποινίτες. Μιλάμε για μια αρκετά σκληρή περίοδο και όσον αφορά τα θέματα δικαιοσύνης. Πολύ σκληρές ποινές σε πάρα πολύ κόσμο. Με βάζουν σε ένα κελί με κάποιον Κρητικό, ο οποίος είχε μια ποινή δις ισόβια για τη δολοφονία τεσσάρων ανθρώπων. Οταν μπήκα εκεί, τις πρώτες τρεις μέρες ήταν όλα καλά. Μετά ο συγκεκριμένος κύριος ήρθε στο κρεβάτι μου και θα σταματήσω εκεί. Καταλαβαίνετε τι τράβαγα έναν χρόνο κι έναν μήνα. Αυτό που μου έλεγε πάντα είναι να μη μιλήσω. Με απειλούσε ότι αν μιλούσα θα με σκότωνε, αφού για εκείνον θα ήταν απλά μια συγχώνευση στην ποινή του» ανέφερε ανάμεσα σε αναφιλητά και πρόσθεσε: «Εχω κάνει πολλά χρόνια ψυχανάλυση για να το ξεπεράσω αυτό».

Ετσι, μετά την άδεια που έλαβε από τη φυλακή, το 2002, αποφάσισε να μην επιστρέψει πίσω για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του. Μπήκε σε πλοίο για τον Πειραιά και έφτασε στην Αθήνα.

Αν και οι Αρχές τον αναζητούσαν, κράτησε το μικρό του όνομα και αλλάζοντας το επώνυμό του σε Δαναός «έχτισε» αργά αλλά σταθερά μια καινούργια ζωή. Πόζαρε δίπλα σε celebrities, στους οποίους παρουσιαζόταν ως γιος εφοπλιστή, δημοσιογράφος, παρουσιαστής, manager καλλιτεχνών, κουμπάρος του Ανδρέα Μπάρκουλη και γιος της Κορίνας Τσοπέη, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά από επιχειρηματίες!

Συστήθηκε τόσο στην παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη όσο και στην κόρη της Σοφίας Βόσσου ως ο γιος του εφοπλιστή Δαναού, ενώ σε ένα spa συστήθηκε ως συνεργάτης της πρωινής εκπομπής της Φαίης Σκορδά, χρησιμοποιώντας το όνομα της παρουσιάστριας. Μάλιστα, τους είχε διαβεβαιώσει ότι θα πήγαινε και η ίδια η Φαίη Σκορδά.

Ερωτηθείς, πάντως, χθες για τις απάτες που έκανε το 1996 στην Κρήτη και για τις οποίες είχε οδηγηθεί στη φυλακή, αρκέστηκε να πει: «Το αδίκημα το ξέρετε. Είμαι καταδικασμένος. Δεν νιώθω πως θα πρέπει να δικαιολογηθώ γι’ αυτό που μπορεί να έκανα τότε. Πιστεύω πολύ στη Δικαιοσύνη. Καλά έκανε και με καταδίκασε. Αυτή είναι η δουλειά της και έτσι έπρεπε να γίνει προς γνώση και συμμόρφωση δική μου. Να μην έμπλεκα με παρέες που δεν έπρεπε».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...