Στο πρόσωπο του Σέποβιτς ο Ολυμπιακός φαίνεται ότι βρήκε έναν ακόμη δεινό σκόρερ.
Μπορεί τα βλέμματα όλων στον προχθεσινό αγώνα για τους «32» του Κυπέλλου με τον Φωκικό, στον οποίο ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-1 και μετέτρεψε τη ρεβάνς στην Αμφισσα (30/10) σε τυπική διαδικασία, να ήταν στραμμένα στον Αβραάμ Παπαδόπουλο, ωστόσο την παράσταση έκλεψε με το που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Μάρκο Σέποβιτς.
Ο Σέρβος επιθετικός στο ντεμπούτο του εντυπωσίασε με την εκτελεστική του δεινότητα και τις τοποθετήσεις του στον αγωνιστικό χώρο τους (λιγοστούς) φιλάθλους της ομάδας του που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, θυμίζοντας κάτι από τον συμπατριώτη του Μάρκο Πάντελιτς. Κατά… διαβολική σύμπτωση μάλιστα το «παρθενικό» του γκολ με την «ερυθρόλευκη» φανέλα στο Καραϊσκάκη ο 22χρονος επιθετικός το πέτυχε στις 25 Σεπτεμβρίου, όπως και ο Πάντελιτς πριν από τρία χρόνια.
Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης είναι και η επιστροφή του αρχηγού των νταμπλούχων Αβραάμ Παπαδόπουλου στη δράση (αγωνίστηκε έπειτα από πέντε μήνες σε επίσημο αγώνα). Επίσης τα πέντε «ερυθρόλευκα» γκολ μπήκαν από τέσσερις ποδοσφαιριστές που δεν είχαν ξανασκοράρει με τη φανέλα της ομάδας του Πειραιά. Ο Κάμπελ έκανε την αρχή με κοντινό πλασέ στο 4′, ο Γιαταμπαρέ συνέχισε τον χορό των γκολ (8′), ο Ολαϊτάν έσπασε κι αυτός το ρόδι με πλασέ από το ύψος του πέναλτι (62′), ενώ ο Σέποβιτς σκόραρε με κεφαλιά στο 51′ και με πλασέ εντός περιοχής στο 80′.
Το γκολ των φιλοξενούμενων, που προήλθε από ωραία αντεπίθεση, πέτυχε στο 56′ ο Φράγκος. Στον Ολυμπιακό από χθες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο Μπονγκ ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Μέγερι, Παπάζογλου, Παπαδόπουλος, Μετζανί, Χολέμπας, Εντινγκά, Γιαταμπαρέ, Ντομίνγκεζ (46′ Ιμπαγάσα), Ολαϊτάν, Κάμπελ (38′ Βέργος), Μήτρογλου (46′ Σέποβιτς).
ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Κούτσης): Μελίσσας, Πολυχρονάκης (16′ Φράγκος), Καλαγκάνης, Αλά, Θέος, Γουόρντεν (87′ Τζέκος), Σκαρίμπας, Αλβαρεζ, Πεχλιβανόπουλος, Ιγιάνγκα (84′ Γεωργουσόπουλος), Σιμονιάν.

