Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Βίλα Ραγκούση μόνο για κροίσους

❱❱ Με 12.500 ευρώ τον μήνα νοικιάζει το «παλάτι» του στην Πάρο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚΒίλα «παλάτι» στην Πάρο, με θέα το απέραντο γαλάζιο, δίνει προς ενοικίαση ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και νυν στέλεχος της Προοδευτικής Συμμαχίας Γιάννης Ραγκούσης, με το αντίτιμο για μία εβδομάδα να αγγίζει έως τα 12.500 ευρώ!

Η εντυπωσιακή εξοχική κατοικία, την οποία η οικογένεια του πρώην υπουργού απολαμβάνει μόνο εκτός θερινής σεζόν, τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί το υπερπολυτελές καταφύγιο κροίσων, οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να εξασφαλίσουν μία εβδομάδα διακοπών στο παραμυθένιας ομορφιάς οίκημα, το οποίο είναι χτισμένο σε λόφο «φιλέτο» του νησιού.

Αλλωστε ο ίδιος ο Γιάννης Ραγκούσης είχε εκφράσει εξαρχής την πρόθεσή του να αξιοποιήσει το υπερπολυτελές ακίνητο ως απάντηση στην… έλλειψη εσόδων λόγω ανεργίας!

Η Villa Fullmoon, όπως ονομάζεται, βρίσκεται σε μία έκταση 32 στρεμμάτων και διαθέτει έξι κρεβατοκάμαρες, εξωτερική πισίνα και εντυπωσιακό κήπο με εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου, μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου και τένις. Παράλληλα είναι εξοπλισμένη με πανάκριβες οικοσκευές και υπερσύγχρονα οπτικοακουστικά συστήματα, ενώ η αρχιτεκτονική και η διακόσμησή της είναι εναρμονισμένες με το τοπίο του νησιού, συνδυάζοντας τον μινιμαλισμό με γενναίες δόσεις πολυτέλειας.

Τα έξτρα

Τα τουριστικά πρακτορεία που διαχειρίζονται τη βίλα του Γιάννη Ραγκούση ενημερώνουν τους ενδιαφερομένους και για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που πωλούνται έξτρα, όπως η παροχή ιδιωτικού σκάφους.

Σύμφωνα με μεσιτικά γραφεία που δραστηριοποιούνται στην Πάρο, η αξία της βίλας υπολογίζεται περίπου στο 1.500.000 ευρώ, ενώ πρόσβαση σε αυτήν έχουν κατά κύριο λόγο επισκέπτες από το εξωτερικό που έχουν την οικονομική δυνατότητα να δαπανήσουν χιλιάδες ευρώ για μία εβδομάδα στον κυκλαδίτικο παράδεισο. 

7 f2 vila ragoysi ena
Η χλιδάτη πισίνα

Ενδεικτικά, το κόστος ενοικίασης για μία εβδομάδα τον Ιούλιο ανέρχεται στα 7.700 ευρώ, ενώ τον Αύγουστο -μήνα ταυτόσημο της υψηλής τουριστικής περιόδου- εκτοξεύεται στα 12.500 ευρώ! Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η βίλα είναι ήδη… ρεζερβέ για το φετινό καλοκαίρι, με μόνο δύο εβδομάδες να παραμένουν μέχρι στιγμής χωρίς κράτηση!

7 f2 vila ragoysi ena 0
Το σαλόνι και η τραπεζαρία

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...