Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

«TV Queens»: Χριστοπούλου στον ρόλο της καθηγήτριας

Τα αστέρια θα περάσουν από το Οpen! Nα και...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Η Αμαλία είναι απογοητευμένη με τον Ντίνο

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Ο Σκάι καλοβλέπει το τηλεπαιχνίδι «Still Standing» με παρουσιάστρια την Καραβάτου

Τα δημοφιλή τηλεπαιχνίδια δεν πεθαίνουν ποτέ! Από τα χέρια...

Κινητό «βόμβα» ανατινάχτηκε στα χέρια 24χρονης

❱❱ Η αισθητικός είχε το κινητό μάρκας Xiaomi περίπου έναν χρόνοΛαχτάρησε για τα καλά μια νεαρή κοπέλα στη Βέροια, η οποία έζησε σκηνές από ταινία τρόμου όταν ξύπνησε, μίλησε στο κινητό της τηλέφωνο που έχει συνεχώς δίπλα της και λίγη ώρα αφότου έκλεισε με τον συνομιλητή της εκείνο… εξερράγη στα χέρια της!

Ακολούθησαν στιγμές που μοιάζουν με εφιάλτη, καθώς όχι μόνο τραυματίστηκε η ίδια, αλλά η συσκευή τυλίχτηκε στις φλόγες και έπεσε από τα χέρια της βάζοντας φωτιά στο χαλί του δωματίου της!

Το παραπάνω περιστατικό συνέβη στις 7 Απριλίου στην 24χρονη αισθητικό Ανδριάνα Αμανατίδου, η οποία περιέγραψε συγκλονισμένη όλα όσα συνέβησαν με το μάρκας Xiaomi κινητό Android, το οποίο είχε περίπου έναν χρόνο. «Είχα πάρει τρία τηλέφωνα και περίμενα τηλέφωνο πίσω. Είχε αρχίσει το κινητό μου να χτυπάει, πήγα να το σηκώσω και η οθόνη ήταν κλειστή, δεν έκανε τίποτα, ήταν μαύρη. Αυτό δονούσε, παρόλο που δεν έχω ενεργοποιημένη τη δόνηση. Πίεζα τα ακριανά πλήκτρα. Το τηλέφωνο έκανε μπαμ στα χέρια μου, πήρε φωτιά, άρχισε να βγάζει καπνούς και το πέταξα γρήγορα κάτω στο πάτωμα. Πήρε φωτιά το χαλί. Από τις φωνές ήρθαν ο πατέρας μου και μια γειτόνισσα από απέναντι και σβήσαμε τη φωτιά» διηγείται.

Η Ανδριάνα Αμανατίδου τραυματίστηκε στα χέρια και το μόνο που κατάφερε να σώσει από το κινητό ήταν οι δύο κάρτες. Ομως στάθηκε τυχερή και γλίτωσε τα χειρότερα: «Θα μπορούσε να συμβεί το βράδυ που το έχω να φορτίζει στο κεφάλι μου…» σχολιάζει φανερά σοκαρισμένη από την περιπέτειά της.

Η νεαρή αισθητικός, που χρησιμοποιεί το κινητό της και ως εργαλείο δουλειάς, επικοινώνησε με την κατασκευάστρια εταιρία, αλλά ο εκπρόσωπός της αρκέστηκε να της… αντικαταστήσει την καμένη συσκευή, το κόστος αγοράς της οποίας ανέρχεται σε περίπου 300 ευρώ! Ωστόσο η 24χρονη ζητεί να αποζημιωθεί και γι’ αυτό αναμένεται να κινηθεί νομικά. Από την πλευρά του, ο δικηγόρος της νεαρής Αντώνης Ξυλουργίδης αναφέρει ότι σήμερα θα στείλει επιστολή στην εταιρία, ζητώντας να πληροφορηθεί επισήμως τις προθέσεις της.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...