Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Μυστήριο με το «φάντασμα» που συνάντησε τη γλυκιά Αρετή λίγο πριν τον θάνατό της

❱❱ Η Αστυνομία αναζητά το μυστηριώδες πρόσωπο που συνάντησε η 22χρονη λίγο πριν βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά τηςΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Ενα μυστηριώδες πρόσωπο που θα μπορούσε να «ξεκλειδώσει» όλα τα μυστικά γύρω από τον θάνατο της Αρετής Ζαχαροπούλου αναζητά η Αστυνομία, καθώς φέρεται ότι συναντήθηκε με την 22χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας προτού εκείνη βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμά της στο Αιγάλεω, με το κεφάλι της τυλιγμένο με μια σακούλα και έχοντας στο στόμα της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε αμπούλα με «αέριο γέλιου»!

Οπως δήλωσε στην εφημερίδα «Πατρίς» ο δικηγόρος της οικογένειας της αδικοχαμένης κοπέλας Κώστας Τζαβάρας, το συγκεκριμένο άτομο (για το οποίο δεν έχει γίνει γνωστό ακόμη αν είναι άνδρας ή γυναίκα) συναντήθηκε με την Αρετή το τελευταίο βράδυ πριν από τον θάνατό της. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έχουν λόγους να πιστεύουν ότι παρέλαβε από την 22χρονη φοιτήτρια, για την οποία υπάρχουν βάσιμες υποψίες ότι είχε παρασυρθεί στον επικίνδυνο κόσμο του σατανισμού, μία τσάντα, η οποία εικάζεται ότι περιείχε βιβλία, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Ο εντοπισμός του ανθρώπου που πιθανότατα ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανή την όμορφη φοιτήτρια αποτελεί στοίχημα για τις Αρχές, καθώς εκτιμάται ότι θα απαντήσει σε μια σειρά από κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τις τελευταίες ώρες της άτυχης κοπέλας!

Οι αστυνομικοί οδηγήθηκαν από την ανάλυση του οπτικοακουστικού υλικού που έχουν στη διάθεσή τους στο συμπέρασμα ότι η αδικοχαμένη Αρετή Ζαχαροπούλου συναντήθηκε με ένα οικείο της πρόσωπο. Σύμφωνα με πληροφορίες, η 22χρονη έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας παρακείμενου κτιρίου να κατεβαίνει γύρω στις 22.30 της Παρασκευής 22 Μαρτίου από το διαμέρισμά της, κρατώντας μια τσάντα. Δέκα λεπτά αργότερα επιστρέφει στο διαμέρισμά της χωρίς την τσάντα, ενώ μερικές ώρες αργότερα οι κάμερες τη «συλλαμβάνουν» να κατεβαίνει και πάλι από το διαμέρισμα, κρατώντας σακούλες σκουπιδιών!

f1 0

«Είναι σημαντικό να βρεθεί το πρόσωπο με το οποίο συναντήθηκε η Αρετή το βράδυ της Παρασκευής, δηλαδή μερικές ώρες πριν από το μοιραίο, γιατί θα καταθέσει όσα γνωρίζει για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η κοπέλα και θα δώσει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τις τελευταίες ώρες της ζωής της» τόνισε ο κ. Τζαβάρας στην «Espresso».

Η τσάντα

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι οι Αρχές περιμένουν τα δεδομένα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα ή στις αρχές της επομένης, ώστε να καταλήξουν στο πρόσωπο με το οποίο επικοινώνησε η αδικοχαμένη φοιτήτρια για να κανονίσει συνάντηση και να του παραδώσει την τσάντα. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι έρευνες εστιάζουν κυρίως στις συνομιλίες που είχε η 22χρονη από το βράδυ της Πέμπτης 21 Μαρτίου, όταν δηλαδή επικοινώνησε για τελευταία φορά με την οικογένειά της, έως το μεσημέρι του Σαββάτου 23 Μαρτίου, οπότε άφησε την τελευταία πνοή της, σύμφωνα με την ιατροδικαστική πραγματογνωμοσύνη.

Η οικογένεια της όμορφης φοιτήτριας Ψυχολογίας από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι το παιδί της δεν αυτοκτόνησε, αλλά έπεσε θύμα αδίστακτου κυκλώματος σατανιστών. Μάλιστα, μαζί με τη μήνυση κατά αγνώστων για την ανθρωποκτονία της Αρετής έχει προσκομίσει στις εισαγγελικές Αρχές και διάφορες ανατριχιαστικές φωτογραφίες, που αποδεικνύουν ότι η 22χρονη βάδιζε στα επικίνδυνα μονοπάτια του σατανισμού. Σε κάποια από αυτά τα στιγμιότυπα η άτυχη 22χρονη εμφανίζεται σε selfie μαζί με μία φίλη της, φορώντας ένα μαύρο φόρεμα με κορδόνια στον λαιμό που σχηματίζουν μια πεντάλφα, ενώ σε άλλα απεικονίζεται η εν λόγω «φίλη» να κρατά μια νεκροκεφαλή και να ακουμπά τη λεπίδα ενός μαχαιριού στον λαιμό μιας άλλης κοπέλας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...