Αγριο θρίλερ με νεκρό ντελιβερά στη Χίο

❱❱ Τον περίεργο θάνατο ενός 57χρονου ντελιβερά προσπαθούν να φωτίσουν οι αστυνομικοί της Χίου με τη συνδρομή ιατροδικαστή…… μέσα από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας και από τις καταθέσεις δύο ατόμων που είχαν συμπλακεί νωρίτερα μαζί του.

Ο διανομέας Γ.Κ. άφησε την τελευταία του πνοή σε ένα πρατήριο βενζίνης στα Ταμπάκικα το βράδυ της Δευτέρας. Λίγα μέτρα πιο μακριά είχε περάσει με το μηχανάκι του από φρεσκοστρωμένο τσιμέντο, προκαλώντας λογομαχία με τον εργολάβο. Στον καβγά επενέβη ο 32χρονος γιος του εργολάβου, ο οποίος συνεπλάκη με τον 57χρονο, που μπήκε στο βενζινάδικο και σωριάστηκε νεκρός. Ο νεαρός κρατείται, ενώ οι αστυνομικοί εξετάζουν το υλικό από τις κάμερες του πρατηρίου. Η νεκροτομή αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν αιτία ήταν τα χτυπήματα που δέχθηκε από τον 32χρονο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο πατέρας της Μυρτώς ρίχνει ευθύνες στη μητέρα της – Τα μηνύματα τα ξημερώματα που δεν έμαθε ποτέ εκείνος

Ο πατέρας της άτυχης 19χρονης που έχασε τη ζωή της στην Κεφαλονιά μίλησε στην εκπομπή «Το πρωινό» για τα μηνύματα που αντάλλαξε η κόρη με τη σύζυγό του και δεν το γνώριζε.

Σπάνια δημόσια έξοδος Έλληνα ηθοποιού με την όμορφη σύζυγό του

«Με την σύζυγό μου είμαστε και μαζί από τότε που ξεκίνησα, οπότε είναι δίπλα μου σε όλη την πορεία»

Ο Γαβαλάς έκανε απόλυτη ξεφτίλα την 70χρονη Βίσση

Νέα «καρφιά» από τον Γαβαλά στην 70χρονη Βίσση για...

Η εστεμμένη μαστροπός της Μυκόνου – Ρεπορτάζ «φωτιά» για το κύκλωμα με τα «goal girls»

Μια εντυπωσιακή γυναίκα, η οποία στο παρελθόν είχε χαράξει...

«Φωτιά» στα κόκκινα για την Αθηνά Ωνάση – Η εντυπωσιακή της εμφάνιση σε επίδειξη μόδας

Η Αθηνά Ωνάση έκανε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση και τράβηξε πάνω της τα φλας των φωτογράφων.

Διαζύγιο και στα πορτοφόλια για γνωστό ζευγάρι της σόουμπιζ

Παρά τις προσπάθειες για ένα πολιτισμένο διαζύγιο χάριν των τεσσάρων παιδιών τους, οι φήμες για «ασυμφωνία χαρακτήρων» και η απομάκρυνσή τους από τα κοινά οικονομικά συμφέροντα δείχνουν ότι ο δρόμος της επιστροφής έχει κλείσει οριστικά.

Η Τούνη «βασίλισσα» των Airbnb στην Αθήνα

Η διάσημη influencer επένδυσε σε δύο ακίνητα στο κέντρο...