Τα «φάουλ» στο πρώτο ραντεβού

❱❱ Αυστραλή «προξενήτρα» αποκαλύπτει τα λάθη που έχουν αποτέλεσμα να μην υπάρξει δεύτερη συνάντηση Το πρώτο ραντεβού είναι τόσο σημαντικό όσο και το πρώτο φιλί για την εξέλιξη μιας σχέσης, σύμφωνα με ειδικούς. Μία από τις πιο επιτυχημένες «προξενήτρες» της Αυστραλίας, η ψυχολόγος σχέσεων Ιβόν Αλεν, αποκαλύπτει τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν οι άντρες και οι γυναίκες όταν βγαίνουν πρώτη φορά, με αποτέλεσμα να μην ακολουθεί δεύτερο ραντεβού.

Το μεγαλύτερο λάθος των αντρών, σύμφωνα με την Αλεν, είναι να ρωτήσουν τη γυναίκα για τους πρώην της ή να αναφερθούν στο δικό τους ερωτικό παρελθόν. Σημαντικό «φάουλ» είναι να απαντήσουν στο τηλέφωνο, εκτός αν πρόκειται για θέμα της δουλειάς τους, ή να μιλούν υπερβολικά πολύ για τη δουλειά και τον εαυτό τους για να εντυπωσιάσουν τη συνοδό τους.

Σοβαρό λάθος θεωρεί η ειδικός το να μιλά ο άντρας άσχημα για άλλα άτομα, καθώς οι γυναίκες το εκλαμβάνουν σαν άσχημο σημάδι, με τη λογική ότι μπορεί να κάνει το ίδιο και σε εκείνες. Επίσης, σφάλμα είναι να ελέγχει συχνά διάφορα gadgets όπως το smart watch, ή να μην έχει ντυθεί κατάλληλα για την περίσταση. Σε καμία περίπτωση, τέλος, δεν πρέπει να πιέσει τη γυναίκα να πιει, καθώς θα την κάνει να μη νιώθει ασφαλής.

Οι γυναίκες κάνουν συχνά το λάθος να πηγαίνουν στο ραντεβού με τα ρούχα που φορούσαν στη δουλειά, γεγονός που επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία τους. Μιλούν επίσης υπερβολικά πολύ για την καριέρα τους ή «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις τον άντρα, κάνοντάς τον να αισθανθεί ότι περνά από ανάκριση. Ταυτόχρονα η ειδικός επισημαίνει ότι δεν είναι σωστό να επιμένουν σε θέματα συζήτησης που ενδιαφέρουν μόνο εκείνες.

Οταν επιλέγουν πιάτα από το μενού, η Αλεν θεωρεί ότι είναι σφάλμα να διαλέξουν όσα απαιτούν πολύπλοκη διαδικασία για να καταναλωθούν, διότι θα αποσπάται η προσοχή τους από τη συζήτηση. Τέλος, η ψυχολόγος θεωρεί λάθος αν οι γυναίκες δεν επιτρέπουν στον άντρα να παραγγείλει ή να πληρώσει τον λογαριασμό όταν το ζητήσει, διότι αυτό τον κάνει να νιώσει άβολα.

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ