Στην Παύλιανη ο θρόνος του «Game οf Thrones»

❱❱ Εχει βάρος 700 κιλά, χρειάστηκαν 800 ώρες εργασίας για να ετοιμαστεί και τοποθετήθηκε σε κορυφή της ΟίτηςΤην ώρα που εκατομμύρια φίλοι της δημοφιλούς σειράς «Game οf Thrones» παρακολουθούν με αγωνία τις αναμετρήσεις των οίκων της χώρας του Γουέστερος για την πολυπόθητη θέση στον σιδερένιο θρόνο, οι κάτοικοι της Παύλιανης στην ορεινή Φθιώτιδα ήδη απολαμβάνουν τον δικό τους πανομοιότυπο θρόνο!

Πριν από καιρό οι συνεπαρμένοι από τη σειρά νέοι του χωριού ζήτησαν από τον Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Παύλιανης να κατασκευαστεί ο σιδερένιος θρόνος για να μείνει για πάντα στα μέρη τους. Από τότε ξεκίνησε κάτω από άκρα μυστικότητα μια δύσκολη προσπάθεια, στην οποία συμμετείχαν όλοι οι κάτοικοι.

f2 7

Με συνεισφορές σε χρήμα, υλικά και εργασία, ομάδες μαστόρων και εθελοντών κατασκεύαζαν κομμάτι κομμάτι τον θρόνο ώσπου τα κατάφεραν, ύστερα από 800 ώρες δουλειάς! Το βάρους άνω των 700 κιλών έργο μεταφέρθηκε σε πανηγυρικό κλίμα σε μια κορυφή της Οίτης, ύψους 1.260 μέτρων, όπου θα στέκει επιβλητικός όπως στη σειρά, με την Παύλιανη να αποτελεί για την ώρα την κορυφή του κόσμου… προλαβαίνοντας τον βασιλιά των Andals.

f3 5

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ MOBILE APP ΤΗΣ ESPRESSO

ΔΗΜΟΦΙΛΗ