Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Η έπαυλη-φάντασμα και η σεξουαλική κακοποίηση μαθητή σε εκδρομή

Ιστορίες με φαντάσματα, πνεύματα, ανεξήγητους θανάτους και δύο τρομακτικές...

Μοντέλο σε καμπάνια η «κυρία Πιτ»

Βουτιά στον χώρο της μόδας έκανε η σύντροφος του...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του...

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Άγριο κράξιμο στην Κιμ Καρντάσιαν για το fake μακροβούτι

Πάλι καλά που η Κιμ Καρντάσιαν δεν καρφώθηκε με...

Μοντέλο στο ματωμένο κρεβάτι του λοχαγού serial killer

❱❱ Η εντυπωσιακή γυναίκα πόζαρε στον φακό του λοχαγού serial killer στο σπίτι όπου στραγγάλισε τη Rozano

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Τρόμο και ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη πως στο ίδιο κρεβάτι όπου ο serial killer Νικόλαος Μεταξάς είχε στραγγαλίσει την άτυχη Arian Palanas Rozano μετά τη σεξουαλική επαφή που είχε μαζί της είχε ξαπλώσει για τα γυρίσματα ενός βιντεοκλίπ και μία άλλη μελαχρινή με εξωτική ομορφιά!

Οχι πολύ καιρό προτού μαθευτεί η αρρωστημένη δράση του 35χρονου κατά συρροή δολοφόνου, το freelance μοντέλο Θέα Γκεοργκίεβα είχε ένα σύντομο τετ α τετ με τον serial killer λοχαγό της Εθνικής Φρουράς, προκειμένου να γυρίσουν ένα βιντεοκλίπ, το οποίο θα πόσταρε στο προφίλ της στο Instagram για να προμοτάρει τη δουλειά της.

Σε εκείνο το βίντεο, διάρκειας μόλις ενός λεπτού, η εντυπωσιακή γυναίκα από τη Βουλγαρία διακρίνεται ξαπλωμένη στην παραλία φορώντας το μαγιό της ή ποζάρει όλο ερωτισμό στο κρεβάτι όπου ξεψύχησε η αδικοχαμένη 28χρονη Arian από τις Φιλιππίνες!

Μάλιστα, η όψη της είναι ήρεμη, καθώς ως εκείνη τη στιγμή δεν γνώριζε πως είχε μπροστά της έναν κατά συρροή δολοφόνο γυναικών. Οπως δήλωσε το νεαρό μοντέλο στην κάμερα του philenews και στον δημοσιογράφο Παναγιώτη Δημόπουλο, η φρικτή αλήθεια αποκαλύφθηκε στα μάτια της μόλις πριν από μερικές μέρες, όταν έγιναν γνωστά τα αποτρόπαια εγκλήματα του ανθρώπου που της είχε συστηθεί ως φωτογράφος!

«Του είχα μιλήσει πρώτη φορά στο facebook πριν από περίπου έναν μήνα και μετά από κάποιες μέρες τον είχα δει. Του έστειλα μήνυμα και του είπα την ιδέα μου για το βίντεο που ήθελα να κάνω» ανέφερε η εκρηκτική ξανθιά, η οποία γλίτωσε από τα νύχια του παρανοϊκού «Ορέστη» (όπως είναι το ψευδώνυμο που χρησιμοποιούσε ο 35χρονος στη δημοφιλή διαδικτυακή εφαρμογή γνωριμιών Badoo για να «ψαρεύει» ερωτικές συντρόφους). Παράλληλα, περιέγραψε τον 35χρονο serial killer της Κύπρου ως ιδιαίτερα ήρεμο άνθρωπο, που δεν μιλούσε πολύ!

f4 5
Η εντυπωσιακή Θέα Γκεοργκίεβα

«Μου έδωσε την εντύπωση ότι είναι ένα ήσυχο άτομο… Μάλιστα, μου είπε πως για να νευριάσει και να φωνάξει έπρεπε να γίνει κάτι πολύ σοβαρό»! Το μοντέλο με χαρακτηριστικά που θυμίζουν Ασιάτισσα (σ.σ: ο 35χρονος έχει παραδεχτεί πως του αρέσουν οι Φιλιππινέζες!) αποκάλυψε ακόμη πως στη συνάντηση που είχε με τον λοχαγό κατάλαβε ότι του άρεσε και, μάλιστα, προσφέρθηκε να της ενοικιάσει και ένα σπίτι που διατηρεί πάνω από το δικό του!

Εχασε τα λόγια της

Είπε, επίσης, πως ο αδίστακτος δολοφόνος τής μιλούσε για την πρώην σύζυγό του καθώς και για τους τελευταίους δεσμούς που είχε μετά τον χωρισμό του, λέγοντας πως με όλες τις κοπέλες διατηρούσε φιλικές σχέσεις! Οταν ο δημοσιογράφος τής ανέφερε πως στο ίδιο κρεβάτι που ξάπλωσε για το βιντεοκλίπ στραγγαλίστηκε η 28χρονη Arian, πάγωσε και έχασε τα λόγια της. «Αυτό το μαθαίνω τώρα…» ήταν το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει η όμορφη ξανθιά!

Στο μεταξύ, σήμερα αναμένεται να αρχίσουν πάλι οι έρευνες στο φρεάτιο του τρόμου, στο Μιτσερό, για τον εντοπισμό και άλλων πτωμάτων. Η επιχείρηση των πυροσβεστών και των ανδρών της ΕΜΑΚ είχε διακοπεί προσωρινά, καθώς κάποιες σιδηροδοκοί στο αναβατόριο του φρεατίου δημιουργούσαν κινδύνους για την ασφάλεια του προσωπικού. Το πρόβλημα ξεπεράστηκε χθες και σήμερα αναμένεται να συνεχιστούν κανονικά οι έρευνες, με τη συμβολή και ειδικής ρομποτικής κάμερας, που θα σαρώσει τα τοιχώματα και τον εσωτερικό χώρο του φρεατίου.

Παράλληλα συνεχίζονται οι έρευνες στο φράγμα Ξυλιάτου, στο οποίο ο Νίκος Μεταξάς ισχυρίστηκε ότι πέταξε το πτώμα της εξάχρονης κόρης της 38χρονης Mary Rose. Η Κυπριακή Αστυνομία έχει ζητήσει βοήθεια στις έρευνες εμπειρογνωμόνων και ειδικών της Interpol και της Scotland Yard, ενώ εξετάζονται με ιδιαίτερη προσοχή οι ηλεκτρονικές επαφές του δράστη.

—-

Η περίεργη συνομιλία με εξαδέλφη αγνοουμένης

f3 8Εμμονή με τις γυναίκες από την Ασία είχε ο 35χρονος λοχαγός Νικόλαος Μεταξάς, που έχει ομολογήσει ήδη τις δολοφονίες της 38χρονης Mary Rose Tiburcio και της 28χρονης Arian Palanas Lozano (φωτό δεξιά), ενώ εκφράζονται φόβοι ότι συνδέεται με τις εξαφανίσεις και άλλων γυναικών.

Αυτό αποδεικνύεται και από τα μηνύματα που αντάλλαξε με την εξαδέλφη μίας αγνοούμενης από τις Φιλιππίνες, λίγο μετά τη δολοφονία των δύο γυναικών. Στη συγκεκριμένη συνομιλία ο 35χρονος ζητούσε από τη νεαρή να συναντηθούν, δήθεν για να της αποκαλύψει στοιχεία για την τύχη της εξαδέλφης της:

ΕΞΑΔΕΛΦΗ: Ναι, αλλά θα πρέπει να μου πεις περί τίνος πρόκειται, για να δω αν μου λες την αλήθεια…
ΟΡΕΣΤΗΣ: Εντάξει, αλλά δεν θα πω τίποτα άλλο και αν μιλήσεις σε κάποιον θα τους μπλοκάρω όλους και θα σταματήσω να μιλάω. Πρόκειται για την…
ΕΞΑΔΕΛΦΗ: Ω, Θεέ μου. Μιλάς σοβαρά;
ΟΡΕΣΤΗΣ: Μόνο από κοντά. Δεν εμπιστεύομαι κανέναν.
ΕΞΑΔΕΛΦΗ: Μπορείς να εμπιστευτείς εμένα.
ΟΡΕΣΤΗΣ: Και δεν μπορώ να εμπιστευτώ την Αστυνομία, κάποιος από μέσα είναι μπλεγμένος.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...