Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μελάνια πουλάει… κολιέ για χάρη του Τραμπ

Τον δημιουργικό οίστρο της επιστράτευσε η Μελάνια Τραμπ για...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν...

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 23 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πριν αρχίσετε να εκνευρίζεστε με τις υποδείξεις των...

Βαλίτσα- φέρετρο για έναν «άγγελο»

❱❱ Σοκάρουν τα μακάβρια ευρήματα από τη δράση του 35χρονου serial killer λοχαγού Νίκου Μεταξά

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Στην 8χρονη Elena Natalia Bunea ανήκει η δεύτερη σορός που εντοπίστηκε μέσα στη βαλίτσα του τρόμου, η οποία ανασύρθηκε το απόγευμα της Κυριακής από τον πάτο της Κόκκινης Λίμνης.

Την ίδια ώρα, οι έρευνες συνεχίζονται για την ανάσυρση και της τρίτης ταξιδιωτικής βαλίτσας που, σύμφωνα με την ομολογία του 35χρονου serial killer, λοχαγού Νίκου Μεταξά, περιέχει το άψυχο σώμα της 29χρονης Maricar Valdez Arquila από τις Φιλιππίνες!

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η βαλίτσα που έμελλε να γίνει το φέρετρο της άτυχης μικρούλας από τη Ρουμανία εντοπίστηκε λίγα μέτρα μακριά από το σημείο όπου είχε βρεθεί μια μεγαλύτερη βαλίτσα με τα απομεινάρια της 36χρονης μητέρας της Livia Florentina Bunea. Hδη από το Σάββατο είχε αρχίσει να σαρώνει τον βυθό το σόναρ που επιστρατεύτηκε από την Αμερική για να ενισχύσει τις έρευνες, τόσο στην Κόκκινη Λίμνη όσο και στη λίμνη Μεμί, στο φράγμα Ξυλιάτου, δείχνοντας πως κάτι υπήρχε. Oμως, δεν ήταν ξεκάθαρο πως πρόκειται για μία από τις βαλίτσες που είχε ρίξει στο νερό ο 35χρονος ίλαρχος της Εθνικής Φρουράς για να εξαφανίσει τα ίχνη των αποτρόπαιων εγκλημάτων του.

H ρομποτική κάμερα ήρθε να επιβεβαιώσει το εύρημα, με αποτέλεσμα να οργανωθεί η κάθοδος δύτη με ειδικό σκάφανδρο, ο οποίος ανέσυρε στην επιφάνεια το μακάβριο εύρημα.

Oταν η βαλίτσα μεταφέρθηκε στις όχθες της λίμνης και ανοίχτηκε, επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι όλων, καθώς μέσα υπήρχε μiα άμορφη μάζα από λάσπες, σάρκες σε προχωρημένη σήψη και οστά, μαζί με λωρίδες από ρούχα. Αν και στην αρχή οι Aρχές δεν μπορούσαν να πουν με βεβαιότητα αν το πτώμα ανήκε στην 8χρονη Elena ή στην 29χρονη Maricar, το μέγεθος των οστών δεν άφησε αμφιβολίες πως μέσα στη βαλίτσα υπήρχε ένα παιδί!

Σαφή απάντηση σε αυτό το ερώτημα αναμένεται, πάντως, να δώσουν τα τα τεστ DNA και τα αποτελέσματα από τη σύγκριση του γενετικού υλικού της πρώτης σορού που ανασύρθηκε από τη λίμνη με αυτήν που βρέθηκε την Κυριακή. Παράλληλα, αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής, που ελπίζεται να ρίξουν φως στα αίτια θανάτου του άτυχου κοριτσιού.

Μετά τον εντοπισμό της μικρής Elena το σόναρ συνέχισε και χθες να σαρώνει τον βυθό της Κόκκινης Λίμνης για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, στην οποία εκτιμάται πως βρίσκεται η σορός της Maricar, ενώ στη συνέχεια οι έρευνες θα επικεντρωθούν στη λίμνη Μεμί, όπου ο serial killer ομολόγησε πως πέταξε δεμένη με πέτρες την 6χρονη Sierra Tiburcio. Μετά την ανάσυρση και της δεύτερης βαλίτσας τα επιβεβαιωμένα θύματα του ψυχρού κατά συρροήν δολοφόνου που έχουν εντοπιστεί ανέρχονται σε πέντε.

Την Κυριακή οι κάτοικοι του Μιτσερού πραγματοποίησαν εκδήλωση μνήμης για τα θύματα του «Ορέστη», ενώ παρόμοια εκδήλωση διοργάνωσαν και οι γυναίκες από τις Φιλιππίνες που ζουν και εργάζονται στη Λεμεσό.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...