Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Η παρέα των «9» έκανε… πλάκα στον Βαγγελάκη

❱❱ Η κατάθεση του πρώην συγκατοίκου του Γιακουμάκη εξόργισε τον πατέρα του

Το ίδιο μοτίβο με τον τελευταίο μάρτυρα συμφοιτητή του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος είχε καταθέσει πριν από περίπου έναν μήνα στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων, ακολούθησε ο πρώην συγκάτοικος του αδικοχαμένου σπουδαστή, στην τέταρτη μέρα της ακροαματικής διαδικασίας με κατηγορουμένους τους εννέα «σκληρούς» Κρητικούς.

Οι εννέα πρώην σπουδαστές της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων αντιμετωπίζουν κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού και κατ’ εξακολούθηση εις βάρος του 20χρονου από το Σελλί Ρεθύμνου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός τον Μάρτιο του 2015, περίπου 800 μέτρα από τη σχολή. Η δίκη άρχισε στις 12 χθες το μεσημέρι και στο δικαστήριο εμφανίστηκαν τρεις από τους τέσσερις μάρτυρες που κλήθηκαν, καθώς η τέταρτη δήλωσε κώλυμα λόγω εγκυμοσύνης.

Εξόργισε τον πατέρα του

Πρώτος κατέθεσε ο Κρητικός συγκάτοικος του Βαγγέλη στην εστία, ο οποίος ανέφερε πως όλα αυτά που λέγονται ότι έκαναν οι κατηγορούμενοι σε βάρος του Βαγγέλη «ήταν πλάκες» και ότι η «ομάδα των Κρητικών ήταν μια γροθιά». «Δεν είμαστε τραμπούκοι να σκοτώνουμε ο ένας τον άλλον» ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, προκαλώντας την οργή και το ξέσπασμα του πατέρα του Βαγγέλη Ανδρέα, που αποχώρησε από την αίθουσα φωνάζοντάς του «είσαι άνανδρος». Δεν ήταν η μόνη φορά που προκλήθηκε ένταση, με την πρόεδρο της έδρας να προσπαθεί να επαναφέρει την τάξη λέγοντας «δεν είναι καφενείο εδώ μέσα». Ο νεαρός μάρτυρας συνέχισε την κατάθεσή του, στην οποία αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι οι Κρητικοί σπουδαστές χειροδικούσαν εναντίον του Ρεθυμνιώτη ή ότι τον είχαν κρεμάσει από το παράθυρο.

«Ημασταν μια γροθιά, κάναμε πλάκα» είπε και χαρακτήρισε τον Βαγγέλη «παιδί με πρόγραμμα και σειρά», ο οποίος είχε ζητήσει να αλλάξει δωμάτιο επειδή τον ενοχλούσαν η φασαρία και ο καπνός από τα τσιγάρα και όχι για άλλον λόγο. Οπως έγινε γνωστό, ο μάρτυρας είναι συγγενής της οικογένειας Γιακουμάκη και μάλιστα ο πατέρας του Βαγγέλη τού είχε ζητήσει να προσέξει τον γιο του στη σχολή και να τον βοηθήσει να προσαρμοστεί.

Εκτός από τον πρώην συγκάτοικο, κατέθεσαν άλλοι δύο μάρτυρες -όλοι πρώην σπουδαστές στη σχολή-, μεταξύ των οποίων μία κοπέλα, η οποία δήλωσε ότι ουδέποτε αντιλήφθηκε να γινόταν κάτι κακό σε βάρος του άτυχου 20χρονου.

Ομως, ένας άλλος ανέφερε πως είχε δει να τον κυνηγούν στον διάδρομο και να του ρίχνουν κρύο νερό, ενώ είχε ακούσει πως του έριχναν χαστούκια και τον έκλειναν στην ντουλάπα. Η δίκη διακόπηκε αργά το μεσημέρι και θα συνεχιστεί στις 6 Ιουνίου.

Εύα Παπαδάτου

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...