Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Love is in the air: Είπε το «ναι» την ώρα της πτήσης

Η αγάπη σε κάνει να πετάς στα σύννεφα, οπότε...

Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο....

Καμπάνα σε 74χρονο που «έλουζε» με χυδαία υπονοούμενα νεαρή σερβιτόρα στην Καβάλα

Καταδικάστηκε από το δικαστήριο για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας ένας...

Παπαθωμά και Πετράκος αμφισβητούν την ύπαρξη της αφρικανικής σκόνης

«Μας ψεκάζουν, μας σκοτώνουν με χημικά» βροντοφώναξαν η Θεοφανία...

«Περίεργη» βαλίτσα στα σκουπίδια

❱❱ Nέα ανατριχίλα στη φρικιαστική υπόθεση με τον λοχαγό serial killer από τη μαρτυρία ιδιοκτήτριας εστιατορίου

Από τη
Μαρία Μεϊμάρη

Σε έναν σκουπιδότοπο έξω από τη Λευκωσία ίσως βρίσκεται η απάντηση στο κρίσιμο ερώτημα τι απέγινε η σορός της 29χρονης Maricar Valdez Arquila ή κάποιου άλλου πιθανού θύματος του σατανικού «Ορέστη», τη δολοφονία του οποίου δεν αποκλείεται να μην έχει ομολογήσει ακόμα ο 35χρονος serial killer!

Στο μεταξύ, άκαρπες ήταν οι χθεσινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη για τον εντοπισμό της τρίτης βαλίτσας, παρά την αρχική αισιοδοξία που είχε γεννήσει η ανάσυρση ενός «ύποπτου» αντικειμένου.

Το θρίλερ, που ξεκίνησε πριν από έναν μήνα, με την ανεύρεση της σορού της άτυχης Mary Rose Tiburcio, δεν έχει τελειωμό. Την ώρα που οι δύτες, οι άνδρες της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ, σε συνεργασία με τον χειριστή του σόναρ, σκανάρουν όλον τον βυθό της λίμνης για κάποιο ίχνος της αδικοχαμένης Maricar από τις Φιλιππίνες, νεότερα στοιχεία προκύπτουν, θέτοντας τις Αρχές επί ποδός.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης» της Κύπρου, τις τελευταίες ώρες η Αστυνομία ερευνά την καταγγελία της ιδιοκτήτριας ταβέρνας στην περιοχή Ιδαλίου, έξω από τη Λευκωσία, σύμφωνα με την οποία ο 35χρονος κατά συρροήν δολοφόνος είχε φάει στο κατάστημά της μαζί με μια παρέα. Αν και δεν υπάρχει κάτι περίεργο σε αυτό, ο ισχυρισμός της γυναίκας πως την ίδια περίοδο είχε εντοπίσει μια «περίεργη» βαλίτσα μέσα στον κάδο σκουπιδιών της επιχείρησής της αρκούσε για να προκαλέσει ανησυχία!

Οπως είπε η καταγγέλλουσα, μια μέρα στα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου πήγε να πετάξει τα σκουπίδια και, κοιτάζοντας μέσα στον κάδο απορριμμάτων, είδε μια μεγάλη καρό πράσινη βαλίτσα. Παραξενεμένη, προσπάθησε να σηκώσει το βαρύ αντικείμενο για να δει το περιεχόμενό του, όμως εγκατέλειψε την προσπάθεια, με αποτέλεσμα η βαλίτσα να καταλήξει στον κοντινό σκουπιδότοπο Κοτσιάτη μαζί με όλο το περιεχόμενο του κάδου.

Βασανιστικές υποψίες

Οταν συνελήφθη ο Νίκος Μεταξάς, μία εβδομάδα πριν από το Πάσχα, δεν πέρασε από το μυαλό της γυναίκας ότι ο 35χρονος μπορεί να είχε κάποια σχέση με τη βαλίτσα που είχε δει μέσα στον κάδο. Ομως, όταν αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του κατά συρροήν δολοφόνου, αναγνώρισε στο πρόσωπό του τον άνδρα με τη στρατιωτική στολή και τα γυαλιά που είχε φάει ένα μεσημέρι στην ταβέρνα της!

Ωστόσο, οι βασανιστικές υποψίες άρχισαν να την κυριεύουν, όταν ο στρατιωτικός ομολόγησε πως έκλεινε μέσα σε βαλίτσες τα άψυχα σώματα των θυμάτων του, προτού τα ρίξει στη λίμνη! Μάλιστα, ρώτησε τρομοκρατημένη τους γείτονές της αν κάποιος εξ αυτών είχε πετάξει τη βαλίτσα, παίρνοντας από όλους αρνητική απάντηση!

Στο μεταξύ, χωρίς αποτέλεσμα ήταν οι χθεσινές έρευνες στην Κόκκινη Λίμνη. Ενα αντικείμενο που ανασύρθηκε το μεσημέρι με τη βοήθεια ειδικής απόχης και φουσκωτής βάρκας, η οποία πλησίασε το σημείο όπου είχε καταδυθεί ο δύτης, δεν σχετίζεται τελικά με ανθρώπινη σορό. Οπως ανέφεραν πληροφορίες, πιθανότατα επρόκειτο για σφουγγάρια τυλιγμένα σε φλοκάτη ή χαλί, στερεωμένα πάνω σε ξύλο, που τα κρατούσε στον βυθό μια πέτρα.

offer

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Υπάλληλοι του δημάρχου Γιάννη Μώραλη τα στελέχη της «Θύρας 7» που συμμετείχαν στη δολοφονία του Λυγγερίδη!

«Μεροκάματα» στον Δήμο Πειραιά επί ημερών Γιάννη Μώραλη έκαναν...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Οι καλεσμένες στην επίδειξη του Paris Valtadoros «έσβησαν» τα μοντέλα

Fashion show και στο... front row παρατηρήθηκε στην επίδειξη...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...