Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πιτσιρικάδες είχαν πετάξει αβγά στην Καρυοφυλλιά Καραμπέτη!

Ποιος να το περίμενε ότι η καλύτερη Ελληνίδα ηθοποιός...

Τα σχέδια Κάβουρα και Τζαβέλλα για το Πάσχα

Μια σύντομη απόδραση για τις ημέρες του Πάσχα έχουν...

Στον χώρο του παλιού αεροδρομίου εντοπίστηκαν 314 βόμβες Αεροπορίας από τον Β’...

Οχι μία ούτε δύο, αλλά… 314 βόμβες Αεροπορίας από...

Ελεύθερος μετά την απολογία του ο πρώην βουλευτής των «Σπαρτιατών» Κωνσταντίνος Φλώρος

Για ένα «ατυχές περιστατικό», το οποίο, όπως είπε, αν...

Τα συμβόλαια θανάτου του «Κάβουρα»

❱❱ Τι εξετάζει η Αστυνομία! Τα χρωστούμενα που πλήρωσε με 14 σφαίρες στο κορμί του από τους εκτελεστές ο 52χρονος Π.Σ.

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Σχεδόν μισή γεμιστήρα από οπλοπολυβόλο καλάσνικοφ άδειασαν esr 1005 010 cmykπάνω στο κορμί του «Παναγή» ή «Κάβουρα» οι άγνωστοι εκτελεστές που τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ το βράδυ της Τρίτης στα Καμίνια. Ο ιατροδικαστής που έκανε τη νεκροτομή διαπίστωσε ότι το θύμα είχε δεχθεί 14 σφαίρες και έφερε τουλάχιστον επτά θανατηφόρα τραύματα.

Η ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσε εδώ και χρόνια τους ρόλους που αναλάμβανε κατά καιρούς ο «Κάβουρας» στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου. Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε ξεκινήσει την εμπλοκή του στην παρανομία ως μέλος της ληστρικής ομάδας που είχε δημιουργήσει τη δεκαετία του ’90 ο επίορκος αστυνομικός Νικήτας Μαυρίκης, ο οποίος δολοφονήθηκε από επαγγελματίες εκτελεστές το 2011 στα Καμίνια, στην ίδια περιοχή όπου προχθές έπεσε νεκρός ο 52χρονος Π.Σ.!

Στην ίδια συμμορία φέρεται ότι συμμετείχαν εκείνη την εποχή η «Bella mafia», την οποία εκτέλεσαν άγνωστοι στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά τον Σεπτέμβριο του 2018, καθώς και ένας γνωστός νονός της νύχτας, που γλίτωσε παρά τρίχα τη ζωή του τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, όταν έπαθε εμπλοκή το καλάσνικοφ με το οποίο τον πυροβόλησαν οι επίδοξοι εκτελεστές του στην Ακτή Κονδύλη. Ωστόσο, τραυματίστηκε σοβαρά και χρειάστηκε πολύμηνη νοσηλεία.

Ανθρωποι που κινούνται στη νύχτα και θέλουν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους -για ευνοήτους λόγους- λένε ότι ο «Παναγής» ή «Κάβουρας» είχε πολλά «γραμμάτια» χρεωμένα σε βάρος του και, τελικά, πλήρωσε τον «λογαριασμό». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 52χρονος φέρεται ότι είχε σχέση τόσο με τη δολοφονία της «Bella mafia» όσο και με τα συμβόλαια θανάτου των γνωστών νονών Καραγιάννη και Γρίβα. Την εμπλοκή του στα συγκεκριμένα συμβόλαια θανάτου εξέταζαν από καιρό οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, όμως ποτέ δεν κατάφεραν να ανακαλύψουν στοιχεία που να συνηγορούν στην ενοχή του. Το ερώτημα για τους αστυνομικούς είναι ποιοι έβγαλαν από τη μέση τον «Κάβουρα», με μια εκτέλεση πανομοιότυπη με όσες προηγήθηκαν την τελευταία διετία στον ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ των συμμοριών της νύχτας. Ενα από τα σενάρια που εξετάζουν είναι να εκτέλεσαν τον «Παναγή» μέλη ομάδας νονού που δολοφονήθηκε τον Ιούνιο του 2018 στην περιοχή του Φαλήρου.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση στους αστυνομικούς είναι το γεγονός πως το βράδυ της μαφιόζικης εκτέλεσης ο 52χρονος δεν είχε πάρει μέτρα αυτοπροστασίας, όπως συνήθιζε να κάνει στο παρελθόν. Το τελευταίο διάστημα, ο Π.Σ. έμενε μόνιμα στην Κεφαλλονιά και στην Αθήνα είχε έλθει το περασμένο Σάββατο, κάτω από άκρα μυστικότητα. Μάλιστα, πίστευε πως κανείς δεν είχε μάθει για την άφιξή του, ενώ διέμενε σε σπίτι που κανείς δεν γνώριζε. Ισως ένιωθε σιγουριά για την ασφάλειά του, η οποία τελικά αποδείχθηκε λανθασμένη, καθώς του κόστισε τη ζωή.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου

Πρόβα νυφικού για τη Βρισηίδα Ανδριώτου, παρουσία και του...

Κεραυνοβόλος έρωτας για τον Κασσελάκη

Εχασε τα πρωτεία στην αγάπη του συζύγου του ο...

Στο ίδιο τραπέζι Μαρινάκης και χούλιγκαν

Τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, κατονομάζει...

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 26 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Οι πιέσεις που δέχεστε προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες....